Atenţie, şoferi! Limitatoare de viteză montate pe o stradă din municipiul Botoşani! FOTO

Reprezentanţii municipalităţii au luat o serie de măsuri pe o stradă intens circulată din municipiul Botoşani pentru prevenirea producerii unor evenimente rutiere nedorite.

Atenţie, şoferi! Limitatoare de viteză montate pe o stradă din municipiul Botoşani! FOTO

În baza unei decizii adoptate în şedinţa Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei din luna iunie, marţi după-amiază, pe strada Marchian au fost montate limitatoare de viteză din cauciuc, înaintea trecerilor de pietoni, de la intrarea în curtea Spitalului Judeţean.

Câţiva cetăţeni care locuiesc în zonă s-au declarat extrem de mulţumiţi de măsura luată de reprezentanţii municipalităţii, în condiţiile în care susţin că deşi este o zonă unde ar trebui să se circule cu foarte multă prudenţă, mai ales că trecerile de pietoni sunt intens circulate, sunt unii şoferi care nu ţin cont de acest lucru.

Astfel de dispozitive vor fi montate şi pe strada Puşkin, intersecţie cu Petru Rareş, unde de asemenea se produc accidente rutiere, decizia fiind luată tot în cadrul Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei.

Şi în urmă cu câţiva ani pe strada Marchian au fost montate astfel de "cocoaşe" de cauciuc, dar au fost eliminate la cererea operatorilor de deszăpezire pe motiv că le distrugeau lamele utilajelor.









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
130

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
69

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
72

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...