Accident grav pe Calea Naţională la semafor! Patru persoane au ajuns la spital! FOTO, VIDEO
ACCIDENT!

Patru persoane au ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor şi la Compartimentul de Primiri Urgenţe- Pediatrie miercuri seară, în urma unui eveniment rutier care a avut loc pe Calea Naţională, în apropiere de intersecţia ce duce la Shopping Center.

Accident grav pe Calea Naţională la semafor! Patru persoane au ajuns la spital! FOTO, VIDEO

Un autoturism Ford Focus, aflat pe sensul de mers către IRE, oprit la culoarea roşie a semaforului, a fost izbit din spate de un Renault Scenic, condus de o botoşăneancă.

Şoferul autoturismului Ford spune că, iniţial, nu şi-a dat seama ce s-a întâmplat.

"Fetiţa a ţipat "Au, tata!" şi eu nu înţelegeam de ce maşina se duce la vale, apoi mi-am dat seama că am fost lovit. Din maşina mea nimeni nu a fost rănit, în schimb din maşina din spate, toţi ocupanţii sunt plecaţi la spital, din ce spun aparţinătorii. Copiii plângeau în spate, iar doamna de la volan pare că a fost operată recent la mandibulă şi nu se simţea bine", spune botoşăneanul.

La locul accidentului au intervenit un echipaj de Ambulanţă, echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă şi încă un echipaj SMURD de prim-ajutor. Acestea au transportat la Spital doi copii mici, cu vâsta până în 7 ani, un adolescent de 16 ani şi pe conducătoarea auto. În spate, lângă copii se mai afla un adult, dar care a scăpat fără traumatisme severe.

Poliţiştii criminalişti au sosit la locul evenimentului rutier şi au început cercetările. Femeia aflată la volan va fi cercetată pentru vătămare corporală din culpă.

Traficul pe sensul de mers a fost îngreunat din momentul accidentului, dat fiind că cele două autoturisme implicate în accident ocupau o bandă, dar şi cât timp poliţiştii au făcut cercetările, maşinile fiind direcţionate pe rând.











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
1

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
11

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...

Tânăr dintr-o comuna din Botoșani, prins conducând sub influența cocainei!

astăzi, 18:07
157

În cursul zilei de luni, 22 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Sucevei un autoturism condus ...