Botoşănean desfigurat de un câine care l-a atacat pe stradă!

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din judeţul Botoşani, a ajuns la spital cu răni profunde la nivelul feţei, după ce a fost atacat de un câine.

Incidentul a avut loc pe un drum din localitatea Băluşeni. M.A. mergea pe marginea şoselei când a fost atacat de un câine de la o stână. A fost găsit de câţiva localnici plin de sânge, într-un şanţ, în stare de semiconştienţă.

Aflat şi sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul a fost trântit la pământ de câinele care l-a muşcat de faţă de mai multe ori.

Sătenii au sunat la 112, bărbatul fiind transportat cu o ambulanţă la Unitatea de Primire Urgenţe. După ce a primit îngrijiri, acesta a cerut să fie lăsat să plece, deşi exista riscul ca rănile să i se infecteze, având nevoie de îngrijiri mai îndelungate.

„Pacientul a ajuns la spital cu multiple plăgi muşcate faciale şi o plagă delabrantă, cu smulgere de ţesut moale la nivelul obrazului drept. Prezenta şi halenă alcoolică, iar după ce rana a fost tratată în serviciul nostru, acesta a plecat sub semnătură, urmând să revină a doua zi, ceea ce nu s-a mai întâmplat”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acuzație de tentativă de omor: Un bărbat violent din Botoșani va da socoteală în fața legii!

Friday, 20 September 2024

Conform cercetărilor polițiștilor, în ziua anterioară, în timp ce se afla într-un imobil de locuințe din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict, acesta ar fi lovit victim...

Evenimentele culturale și religioase de la Botoșani, desfășurate sub supravegherea jandarmilor!

Friday, 20 September 2024

Vineri, 19 jandarmi botoșăneni vor acorda sprijin Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cadrul misiunii de asigurare a ordinii și liniștii publice la meciul de fotbal dintre echipele F.C. B...

S-a urcat băut la volan: Polițiștii l-au oprit pe o stradă din Botoșani!

Friday, 20 September 2024

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a refuzat recolatrea de p...