Directorii de şcoli află săptămâna viitoare dacă au fost buni manageri

Directorii de şcoli află săptămâna viitoare dacă au fost buni manageri

Evaluarea activităţii directorilor unităţilor de învăţământ din judeţul Botoşani, pentru anul şcolar anterior, se apropie de final. Potrivit lui Gabriel Hârtie, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ), punctajele finale vor fi aprobate în Consiliul de Administraţie al IŞJ.

O parte dintre directorii care au fost evaluaţi nu se mai regăsesc la conducerilor şcolilor şi în noul an şcolar, iar cei care au rămas, dacă vor primi calificativul Satisfăcător, nu vor mai putea ocupa funcţia.

“Inspectorii care au fost în comisii înaintează raportul pentru fiecare unitate de învăţământ şi cu propunere de punctaj, urmând ca săptămâna viitoare să se decidă punctajul în Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar. Nu am primit semnale că ar fi fost probleme deosebite. Dar vor veni inspectorii care au făcut parte din comisii cu propuneri de punctaj pentru fiecare unitate de învăţământ. Dacă vor primi calificativul Satisfăcător, atunci automat li se întrerupe contractul”, a precizat inspectorul general al IŞJ.

 

 

 

Spune-ne opinia ta