Concurs organizat pentru ocuparea posturilor de suplinitori din școlile botoșănene

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani va organiza la nivel național concurs pentru ocuparea posturilor de suplinitori calificați și necalificați din unitățile de învățământ.

Concurs organizat pentru ocuparea posturilor de suplinitori din școlile botoșănene

Înscrierea candidaților la concursul/testarea la nivel judeţean pentru ocuparea posturilor/catedrelor rămase vacante / rezervate în învăţământul preuniversitar, va avea loc, în zilele de 1 și 4 septembrie 2017, între orele 9.00- 16.00, la Școala Gimnazială nr. 10 Botoșani.

Pentru suplinitorii calificați probele practice/orale vor fi în data de 5 septembrie, desfășurarea probei scrise și afișarea rezultatelor fiind programate pentru data de 6 septembrie.

Pentru suplinitorii necalificați desfășurarea probei scrise, a interviului în cadrul testării  și afișarea rezultatelor vor fi în data de 6 septembrie.

Depunerea dosarelor pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar cu personal didactic calificat în regim de cumul sau de plată cu ora, va avea loc în zilele de 1 septembrie 2017 și 4 septembrie 2017, între orele 9.00-16.00, la Școala Gimnazială nr. 10 Botoșani.

Depunerea şi înregistrarea dosarelor candidaţilor prevăzuţi la art.84 alin. (13) din Metodologia - cadru privind mobilitatea personalului didactic de predare din învăţământul preuniversitar în anul şcolar 2017- 2018, aprobată prin ordinul ministrului educaţiei naţionale şi cercetării ştiinţifice nr. 5739/14.11.2016 cu modificările și completările ulterioare care, care solicită detaşare la cerere în baza punctajului și a candidaților care nu au depus dosare în etapele anterioare, va avea loc în zilele de 1 și 4 septembrie 2017, între orele 9.00-16.00, la Școala Gimnazială nr. 10 Botoșani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

După o noapte petrecută în pădure, bunica Viorica a fost găsită. Ce le-a povestit polițiștilor!

astăzi, 08:54
205

Polițiștii botoșăneni, cu sprijinul polițiștilor de frontieră, al pompierilor și al jandarmilor, au reușit să o găsească pe femeia de 79 de ani.Peste 70 de polițiști, pompieri, janda...

Părintele Ioachim, condus pe ultimul drum de mulțime de preoți și credincioși! (Foto)

astăzi, 07:58
360

Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a oficiat miercuri slujba înmormântării. Părintele ieromonah Ioachim Enea își va dormi ...

Profesorii vor fi plătiți mai mult pentru participarea la examenele naționale din această vară, anunță Ligia Deca!

astăzi, 07:30
67

“Ceea ce pot spune cu siguranță este că va fi o creștere față de anul trecut și o vom anunța în scurt timp”, a spus Deca la TVR Info, în emisiunea Info Edu, miercuri, 1...