Membrii Clubului Rotary de la Botoșani intră în lupta cu poliomielita - VIDEO

Membrii Clubului Rotary de la Botoșani intră în lupta cu poliomielita - VIDEO

Încă un membru al Clubului Rotary, Cătălin Silegeanu, patronul societății Hidroplasto de la Botoșani, a anunțat că a făcut o donație generoasă pentru eradicarea poliomielitei.

Acesta a donat 1000 de dolari pentru lupta împotriva bolii, îndemnând și alți colegi de club sa facă și ei donații la rândul lor. Proiectul nu este singular, ci este unul derulat la nivel mondial, Clubul Rotary beneficiind de sprijinul lui Bill Gates, ce va tripla suma deja donata de membrii clubului.

“Am făcut acest lucru pentru a ajuta la eradicarea unei boli care și-a spus cuvântul la nivel internațional, și este firesc pentru toată lumea să sprijine aceste proiecte. Și pe viitor, la nivel local, mă voi implica în proiecte pentru a dezvolta orașul si a ajuta comunitatea noastră de la Botoșani”, a explicat omul de afaceri Cătălin Silegeanu.

Cătălin Silegeanu nu este la prima acțiune umanitara, fiind unul dintre oamenii de afaceri din Botoșani care sprijină inițiativele umanitare inițiate prin Clubului Rotary.

Cei interesați de acest uriaș proiect pot vedea stadiul implementarii acestuia și modul în care sunt cheltuiți banii pe site-ul www.endpolio.org.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii dintr-un oraș din Botoșani și-au dat „întâlnire” cu jandarmii!

astăzi, 15:54
24

Elevii de la Liceul „Dimitrie Cantemir" din Darabani au participat, marți dimineață, la o activitate preventivă desfășurată de jandarmii botoșăneni.Discuțiile cu liceenii s-au...

Candidații pentru funcțiile de primar și consilieri locali în comuna Mihai Eminescu și-au depus candidaturile!

astăzi, 15:31
134

Verginel Gireadă, candidatul din partea Partidului Social Democrat (PSD) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al comunei Mihai Eminescu, și-a depus candidatura la Biroul Electoral de ...

Copil de trei ani rămas blocat în apartament. Bunica a chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 14:50
250

Într-o clipă de neatenție, un copil de trei ani, din municipiul Dorohoi, a rămas blocat într-un apartament situat la etajul IV. La fața locului au ajuns, în cel mai scur...