Sensuri unice cerute pe mai multe străzi intens circulate din municipiul Botoșani

Sensuri unice cerute pe mai multe străzi intens circulate din municipiul Botoșani

Aglomerația de pe străzile din municipiul Botoșani, care este din ce în ce mai mare în ultima perioadă ca urmare a creșterii numărului de mașini, i-a determinat pe unii consilier locali să propună o serie de măsuri care să ducă la fluidizarea traficului.

Consilierul local Eugen Țurcanu a cerut Comisiei de sistematizare a circulației să fie mai aplecată asupra acestor probleme și să ia măsuri concrete. Acesta este de părere că s-ar impune instituirea unor sensuri unice pe mai multe artere de circulație.

"Comisia este neputincioasa si nu reuseste sa ia decizii in acest sens, unii colegi sunt acolo si nu reusesc sa se impuna si nu vin cu masuri de fluidizare a traficului. Incercati fratilor sa instituim sensuri unice, sa dam drumul la regulamentul de blocare si ridicare a masinilor in zonele fierbinti. Nu este nicio drama sa instituim sensuri unice, ati pus pe niste stradute laturalnice, cum ar fi Gen. Ghe Avramescu, jumatate da, jumatate nu. Sa facem sensuri unice pe strazi  precum Marchian, Octav Onicescu, Bulevardul Mihai Eminescu, Armoniei, avem bretele de legatura intre strazile principale putem face sensuri unice sa rezolvam aceasta agolmeratie", a spus Eugen Țurcanu.

 

 

Spune-ne opinia ta