Solicitare în Consiliul Local privind limitatoarele de viteză de pe strada Marchian VIDEO

Solicitare în Consiliul Local privind limitatoarele de viteză de pe strada Marchian VIDEO

Limitatoarele de viteză montate de curând pe strada Marchian, înaintea trecerilor de pietoni de la intrarea în curtea Spitalului Mavromati, au fost motiv de discuție, joi, în ședința ordinară de Consiliu Local. 

Consilierul local Marius Oroșanu a cerut membrilor Comisiei de sistematizare a circulației să reanalizeze oportunitatea existenței acestor limitatoare care au stârnit ciritici din partea șoferilor care spun că de când au fost montate zona este extrem de aglomerată și se creează blocaje.

Oroșanu a atras atenția că odată cu începerea anului școlar situația se va complica și mai mult pentru că zona este una intens circulată.

"Luand in calcul si apropierea inceperii anului scolar, cu precizarea ca oricum zona respectiva este foarte aglomerata din septembrie incolo si limitatoarele cum au fost stabilite acolo si tipul de indicator duc la blocarea srazii respective cu repercursiuni asupra Bulevardului. Solicit Comisiei de sistematizare sa reanalizeze oportunitatea din perspectiva inceperii anului scolar", a precizat consilierul Marius Oroșanu.




 

 

Spune-ne opinia ta