Demersuri pentru vânzarea locuințelor ANL din Botoșani

Demersuri pentru vânzarea locuințelor ANL din Botoșani

Municipalitatea a depus la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) documentațiile în vederea înscrierii în cartea funciară a mai multor locuințe ANL, pentru ca ulterior parcurgerii acestei etape să poată fi vândute, existând solicitări din partea chiriașilor în acest sens.

În bugetul local pe anul în curs au fost prinse fonduri pentru întocmirea cărților funciare în primă fază fiind prinse șase scări de bloc din blocuri ANL de pe Calea Națională și din cartierul Călugăreni.

Reprezentanții Primăriei Botoșani estimează că până la finele lunii iulie acest demers va fi finalizat, după care Locativa va putea face evaluarea locuinețelor pentru a fi vândute.

"Documentațiile de înscriere a fiecărui bloc și a fiecărei scări și de apartamentare sunt întocmite și sunt depuse la OCPI Botoșani în vederea înscrierii în cartea funciară. Există un termen de 18 zile lucrătoare pentru actualizarea cărților funciare colective ale blocurilor ANL și pentru înscrierea apartamentelor în cartea funciară. Dacă totul decurge bine la sfârșitul lunii iulie vor fi gata", a declarat viceprimarul Marian Murariu.

 

 

Spune-ne opinia ta