Primarul din Tudora, apel către cetățenii comunei pentru căutarea lui Ayan: ”Veniți în număr cât mai mare pentru a-l putea găsi!”

Oamenii din Tudora sunt în alertă maximă de duminică după-amiază. Ayan, copilul de doar 2 ani, nu este de găsit, în ciuda unei mobilizări impresionante de forțe.

Primarul din Tudora, apel către cetățenii comunei pentru căutarea lui Ayan: ”Veniți în număr cât mai mare pentru a-l putea găsi!”

După declanșarea alertei, peste 100 de forțe de ordine, voluntari si câinele de urmă din cadrul Poliției de Frontieră s-au deplasat la Tudora pentru pentru a-l căuta pe copilul de 2 ani dat dispărut duminică, în jurul orei 15:00. De asemenea sunt utilizate trei drone cu termoviziune, o șenilată și patru ATV-uri, întrucât în apropierea locului în care a fost văzut ultima dată este o zonă împădurită și teren cu denivelări.

Polițiștii, jandarmii, pompierii, polițiștii de frontieră, precum si voluntari din comunitate s-au mobilzat și continuă activitățile pentru identificarea copilului.

”Avem o problemă în localitate!”

Primarul comunei Tudora, Constantin Cucoreanu, a făcut un apel în această dimineață către toți cetățenii.

”Dragi tudoreni, știți deja că avem o problemă în localitate, este vorba de micuțul dispărut. Căutările continuă și fac un apel la dumneavoastră să veniți în număr cât mai mare pentru a-l putea găsi! Doamne ajută! Dacă ar fi mai mulți punem la dispoziție microbuzul scolar”, este apelul primarului din Tudora.

Oamenii din comună s-au mobilizat încă de duminică după-amiază.

”Fac un apel către toți tudorenii! Fiți oameni! Hai împreună toți să găsim acest mic suflet. Cu toții la cantonul Agheorghesei!”, a transmis și Costi Luceac.

Elicopter chemat pentru căutarea lui Ayan!

Poliția continuă căutările lui Ayan în această dimineață, fiind chemat și un elicopter, dar și polițiști din Suceava și Bacău.

Căutările au continuat pe tot parcursul nopții. S-au alăturat forțe de ordine din cadrul Inspectoratelor Județene de Jandarmi Suceava și Bacău, precum și un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație. Polițiștii, jandarmii, pompierii, polițiștii de frontieră, precum si voluntari din comunitate continuă activitățile pentru găsirea minorului.

Dispărut de lângă bunici!

Băiețelul în vârstă de doi ani a dispărut duminică, în jurul orei 15:00, din comuna Tudora, din Botoșani. Era împreună cu bunica, în vizită la o cunoștință. Femeia l-a văzut ultima oară în apropierea casei. Nu se știe cum, cel mic a reușit să iasă pe poartă.

La un moment dat, băiatul a fost zărit în imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unui canton silvic.

Radu Ayan are următoarele semnalmente: păr șaten închis, ochi căprui, ten măsliniu.

Vestimentație cunoscută: bluză de trening roșie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi laterale albe, adidași cu lumini la talpă.

Sunați la 112 dacă îl vedeți!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Premiul I obținut de un artist botoșănean la Festivalul de la Sarajevo! ”Truda de mii de ore este răsplătită” (Foto)

astăzi, 10:02
4

În perioada 25-29 aprilie 2024 se desfășoară Festivalul Internațional de Chitară de la Sarajevo, organizat de Asociația Chitariștilor din Federația Bosniei și Herțegovinei.Printre ...

Francofonie și dezvoltare durabilă la Botoșani: ”Să fie viață în oraș!” (Foto)

astăzi, 09:29
42

Miercuri, 24 aprilie 2024, Casa Corpului Didactic Botoșani a găzduit Conferința internațională “Vers des villes durables – Que la ville reste vivable!“ (traducere în conte...

Tragedie, noaptea trecută, la Suceava: Accident cumplit, doi tineri au murit pe loc! (Foto)

astăzi, 08:44
964

Tragedia s-a produs noaptea trecută. Doi bărbați au murit după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț într-un sat din județul Suceava.Potrivit ISU Suceava, echipajele au int...