Familia uneia dintre victimele de la Dedeman cere ajutor: ”Veștile încă nu sunt favorabile, este nevoie de sânge!”

Răniți în urma exploziei de la Dedeman Botoșani, botoșănenii luptă acum pentru viață în spitale din Iași și București.

Familia uneia dintre victimele de la Dedeman cere ajutor: ”Veștile încă nu sunt favorabile, este nevoie de sânge!”

Din păcate, situația lui Sorin, internat în Spitalul ”Floreasca” din București rămâne gravă. Luni, Ministerul Sănătății a anunțat că, întrucât starea acestuia s-a agravat, pacientul a fost reintubat.

Un apel la ajutor a venit ieri și din partea familiei.

”Din păcate veștile pentru Sorin Ştefănucă încă nu sunt favorabile și o să fie nevoie de sânge. Cine vrea sa doneze o să am rugămintea să se specifice numele lui (Ștefănucă Petru Sorinel), numele spitalului (Centrul pentru arși - Spitalul clinic de urgență ”Floreasca” București) și dovada că s-a donat, așa ni s-a cerut de la spital, pentru că de multe ori nu ajunge unde trebuie donația, vă mulțumesc tuturor celor care sunteți lângă noi în aceste momente! Doamne ajută să fie bine cu toți!”, este mesajul transmis de familia lui Sorin.

Situația pacienților internați

-Unul dintre răniții în explozia de la Dedeman Botoșani, internat la Spitalul Floreasca, a fost reintubat, după ce starea sa s-a agravat, a anunțat, luni, Ministerului Sănătății.

-Trei pacienți de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Spiridon din Iași: doi pacienți sunt stabili, cu evoluție favorabilă, iar al treilea a fost reintubat din cauza agravării evoluției, rămânând instabil.

-Doi pacienti internati la Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca) sunt în continuare intubați, iar starea lor rămâne gravă, având în vedere afectarea căilor respiratorii.

-Doi pacienți de la Spitalul Județean de Urgență “Mavromati” Botoșani au stare generală bună, iar evoluția este favorabilă.

O explozie urmată de un incendiu s-a produs vineri dimineaţa la un magazin de materiale de construcţii din municipiul Botoşani. Un număr de 15 persoane au fost rănite.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) O soluție financiară pentru tot felul de nevoi

astăzi, 17:21
13

Creditele de nevoi personale sunt o opțiune de finanțare flexibilă care te poate ajuta să rezolvi problema cheltuielilor neașteptate sau să îți finanțezi proiecte personale. Cine nu are ...

Efective sporite ale Jandarmeriei și Poliției în acest week-end la evenimentele religioase din județ!

astăzi, 17:14
18

Sâmbătă, jandarmii vor acționa pentru prevenirea faptelor antisociale la Ziua comunei Tudora, iar duminică vor fi alături de participanții la Ziua comunei Corni, unde vor lua măsurile nec...

Ce spun martorii după tragedia de la Vorniceni, unde tatăl și-a omorât din neatenție copilul! „E băiat de treabă. Îl știu de om bun!”

astăzi, 14:42
2387

Incidentul a avut loc în jurul orei 17:00. Disperat, părintele a sunat la 112.Copilul a fost transportat la Spitalul din Săveni de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) ...