Post de îngrijitor scos la concurs de Jandarmeria Botoșani

Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de muncitor necalificat - îngrijitor, pe perioadă nedeterminată.

Post de îngrijitor scos la concurs de Jandarmeria Botoșani

Candidații trebuie să fie apți medical/psihologic și să fie cel puțin absolvenți de învățământ gimnazial cu diploma de absolvire sau echivalent.

Înscrierea și depunerea dosarelor de concurs se face personal de către candidat, de luni până vineri, între orele 08.00 - 16.00, la sediul inspectoratului din municipiul Botoșani, str. I.C. Brătianu, nr.110 - 112.

Data limită de depunere a dosarelor este 25.06.2024, ora 12.00.

Probele de concurs constau în selecția dosarelor de înscriere, proba practică și interviu.

Cei interesați pot afla toate informațiile necesare din anunțul postat pe site-ul inspectoratului: jandarmeriabotosani.ro sau accesând hub.mai.gov.ro.

Recomandăm celor interesați să studieze cu atenție anunțul de concurs, iar în cazul unor nelămuriri să apeleze numărul de telefon 0231511533, interior 24527.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modificări în Codul Rutier : Sancțiuni pe baza imaginilor de pe camerele de monitorizare a traficului !

astăzi, 19:02
136

Practic, Poliția Română va putea folosi camerele video amplasate de către administratorii drumurilor pentru a constata o serie întreagă de contravenții la legislația rutieră legate ...

Accident la Flămânzi, trei mașini avariate!

astăzi, 16:49
1116

La caz au ajuns pompierii din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD,  dar și un echip...

Aproape de noi: Captură impresionantă de droguri descoperită de polițiști la locuința unui bărbat din Suceava! (foto)

astăzi, 15:08
397

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că în perioada martie - iunie 2024 acesta ar fi deținut și comercializat diferite cantități de droguri de risc (canabis) către consumatori, inc...