Copilul dispărut, căutat cu drone, șenilată și ATV-uri, 100 de oameni mobilizați! (foto, video)

Oamenii legii fac un apel către cetățenii care dețin informații despre locul unde s-ar putea afla minorul sau dacă l-au văzut să sune imediat la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Copilul dispărut, căutat cu drone, șenilată și ATV-uri, 100 de oameni mobilizați! (foto, video)

Peste 100 de forțe de ordine, voluntari si câinele de urmă din cadrul Poliției de Frontieră desfășoară activități pentru localizarea minorului de 2 ani dat dispărut duminică, în jurul orei 15:00.

De asemenea sunt utilizate trei drone cu termoviziune, o șenilată și patru ATV-uri, întrucât în apropierea locului în care a fost văzut ultima dată este o zonă împădurită și teren cu denivelări. 

Polițiștii, jandarmii, pompierii, polițiștii de frontieră, precum si voluntari din comunitate s-au mobilzat și continuă activitățile pentru identificarea copilului.

Copil căutat de zeci de forțe de ordine în comuna Tudora!

Duminică, polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la dispariția unui minor de 2 ani, din comuna Tudora.

Acesta se afla în vizita la o cunoștință, împreună cu familia, când a părăsit locuința respectivă, iar în urma căutărilor, cei apropiați nu au reușit să-l identifice.

Radu Ayan are următoarele semnalmente: păr șaten închis, ochi căprui, ten măsliniu.

Vestimentație cunoscută: bluză de trening roșie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi laterale albe, adidași cu lumini la talpă.

Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.  

Deja au fost demarate căutări în zona, la care participă polițiștii de frontieră, pompieri, jandarmi si voluntari.

 

 

 









 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bărbat din Dorohoi își va petrece următorii cinci ani după gratii, care este motivul!

astăzi, 15:28
87

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Biroul de Investigații Criminale au identificat un bărbat de 44 de ani, din municipiul Dorohoi, pe n...

O tânără din Botoșani, polițistă în Cluj, a pulverizat cu spray lacrimogen în fața unui coleg la o intervenție! (foto, video)

astăzi, 15:00
257

Rebeca T., din județul Botoșani, polițistă în Cluj, a pulverizat spray lacrimogen în fața colegului ei de patrulă care încerca să imobilizeze un bărbat recalcitrant.Totul...

În această seară începe hramul uneia dintre cele mai ”încercate” biserici din Botoșani! PROGRAMUL liturgic (Foto)

astăzi, 14:03
692

În municipiul Botoșani, credincioșii se adună în fiecare an în parohia din Parcul Tineretului. Hramul Bisericii ”Izvorul Tămăduirii” începe chiar în acea...