Un tânăr din Botoșani a ajuns la spital după ce a fost bătut în gară!

Au intervenit rapis jandarmii, care i-au acordat victimei și primul ajutor până la sosirea unei ambulanțe.

Un tânăr din Botoșani a ajuns la spital după ce a fost bătut în gară!

   Foto: Desteptarea

Un incident regretabil a avut loc în gara din Bacău, când un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Botoșani, a fost agresat în urma unei discuții tensionate cu un alt bărbat.

Echipajul de jandarmi din Bacău a fost alertat imediat și a intervenit rapid în acest caz. Victimei i s-a acordat primul ajutor pe loc, fiind asistată până la sosirea unei ambulanțe, care a preluat-o și transportat-o la spital pentru investigații suplimentare și tratament medical.

Agresorul, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Bacău, a fost identificat și reținut de către jandarmi. Incidentul a survenit în contextul unei dispute care a escaladat, culminând cu agresiunea în zona feței a victimei.

Jandarmii au întocmit actele necesare pentru sesizarea organelor de urmărire penală în legătură cu săvârșirea infracțiunii de ”lovire sau alte violențe”. Acestea au fost transmise ulterior autorităților competente pentru continuarea anchetei și aplicarea măsurilor legale corespunzătoare.

Incidentul subliniază importanța intervenției prompte a autorităților în situații de violență și necesitatea menținerii unui climat de siguranță și ordine în spațiile publice, potrivit Deșteptarea.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin: „Soluția pentru a ține tinerii în Botoșani e să îi învățăm o meserie bine plătită, după modelul școlii de meserii de la Vlăsinești”

astăzi, 08:30
2

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani consideră că cel mai eficient mod pentru a-i determina pe tineri să nu mai plece la muncă în străinătate sa...

Tragedie pe șosea: Trei tineri motocicliști au murit, una dintre victime este din Botoșani! (Foto, Video)

astăzi, 07:20
1322

Un accident grav a avut loc duminică după-amiază, la granița dintre județele Vaslui și Iași, pe raza comunei Codăești. Incidentul s-a produs între două motociclete și un autoturism....

Calendar ortodox: O cinstim astăzi pe Sfânta Lidia

astăzi, 06:55
57

Sfântă Lidia din Filipi este cinstită pe 20 mai. Este cunoscută drept prima creștină din Europa. Din Faptele Apostolilor (capitolul al 16-lea) aflăm că, după ce Pavel predică mai multor...