Căutarea băiețelului dispărut continuă! „A fost văzut când trecea pe sub rampă!” (Foto, Video)

De mai bine de 17 ore, sute de oameni îl caută pe băiețelul de doar doi ani care a dispărut din comuna Tudora, județul Botoșani. Pe lângă polițiști și pompieri, și localnicii s-au strâns să-l găsească pe cel mic.

Căutarea băiețelului dispărut continuă! „A fost văzut când trecea pe sub rampă!” (Foto, Video)

Sunt în total sute de oameni. Dar, deocamdată, nici urmă de el. Copilul, ai cărui părinți sunt plecați din țară, a dispărut de sub ochii bunicii, în timp ce aceștia aflau într-o vizită.

Băiețelul în vârstă de doi ani a dispărut duminică, în jurul orei 15:00, din comuna Tudora, din Botoșani.

Era împreună cu bunica, în vizită la o cunoștință. Femeia l-a văzut ultima oară în apropierea casei. Nu se știe cum, cel mic a reușit să iasă pe poartă.



Mobilizare impresionantă de forțe!

Peste 100 de polițiști, jandarmi, pompieri, dar și polițiști de la frontieră au fost mobilizați în zonă. Au adus câini de urmă, șenilate, ATV-uri și drone cu termoviziune.

La un moment dat, băiatul a fost zărit în imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unui canton silvic.

„A fost văzut în momentul în care trecea pe sub rampă, la cantonul silvic. După aceea, în zona aia s-au concentrat aproape toate căutările”, a spus Constantin Cocoreanu, primarul comunei Tudora, potrivit ȘtirileProTV.

În total, 500 de oameni au pornit pe urmele copilului.

„Comunitatea s-a mobilizat și sunt foarte prezenți în zona și ajută forțele de ordine la căutări. În apropierea zonei în care a fost văzut ultima dată este o liziera, o pădure, sunt terenuri accidentate”, a declarat Delia Neniscu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.



Băiatul are păr șaten și ochi căprui. Când a fost văzut ultima oară, purta o bluză de trening roșie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri și pantofi sport cu talpă luminoasă.

Cei care pot oferi informații sunt rugați să sune la 112.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
33

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
197

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
69

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...