Universitatea Craiova - FC Botoșani: Meciul în care ambele echipe caută revanșa

Universitatea Craiova - FC Botoșani: Meciul în care ambele echipe caută revanșa

Universitatea Craiova și FC Botoșani se vor întâlni pe 14 martie, de la ora 20:30, într-un meci al revanșei, după ce ambele echipe au pierdut în ultima etapă din Liga 1. La pariuri sportive online, Universitatea Craiova are prima șansă să obțină victoria, cota fiind de 1.86. Cota Botoșaniului pentru o victorie este de 4.30.

Aceste cote sunt din oferta NetBet. Pe lângă oferta impresionantă de pariuri online, operatorul se mai remarcă și prin jocuri de cazino, loto și poker. De altfel, la NetBet cazino online veți găsi o sumedenie de jocuri de masă, sloturi și multe altele.

Revenind la meci, Universitatea Craiova speră să își ia revanșa după eșecul usturător suferit pe terenul FCSB, scor 1-4. Oltenii au avut mari probleme în apărare și este de așteptat să vedem numeroase schimbări în echipa de start. Principalul vizat este Cosic, care a fost folosit fundaș central și a dezamăgit, dar nici portarul Mirko Pigliacelli nu mai are postul de titular asigurat.

Oltenii încearcă să-l recupereze pe Valentin Mihăilă, care are șanse destul de bune să joace după ce în meciul cu FCSB a fost scos din echipa de start din cauza unor probleme medicale.

De partea cealaltă, FC Botoșani vine după o înfrângere în deplasare la Astra Giurgiu, scor 0-1. Acesta a fost primul eșec suferit de formația pregătită de Marius Croitoru în acest an, după seria impresionantă de patru victorii și o remiză.

FC Botoșani speră să-l recupereze până la ora meciului pe atacantul croat Marko Dugandzic, care a marcat 6 goluri în cele 5 partide disputate în acest an.

La precedenta deplasare de la Craiova, ce a avut loc pe 5 decembrie, FC Botoșani a fost învinsă cu 3-1. Golurile oltenilor au fost marcate de Mihăilă, Cicaldau și Vâtăjelu, în timp ce pentru Botoșani a marcat Ofosu.

De această dată, oltenii nu vor putea miza însă pe sprijinul suporterilor, după ce Guvernul României a interzis prezenta publicului la evenimentele sportive din cauza coronavirusului.

FC Botoșani nu a câștigat niciun meci disputat pe terenul Universității Craiova, având în palmares doar două rezultate de egalitate, în 2015 și 2018.

Oltenii au obținut cea mai categorică victorie în meciul cu FC Botoșani pe 19 aprilie 2018, în Cupa României, când s-au impus cu 5-1. A fost un meci mare făcut de Alexandru Băluță, autor al unui hattrick, în timp ce Mitriță și Gustavo au marcat și ei câte un gol.

Dintre cei trei, doar Gustavo mai este în lotul oltenilor, dar are șanse mici să joace în partida de pe 14 martie, nefiind încă pregătit din punct de vedere fizic.

Înaintea partidei de sâmbătă, FC Botoșani ocupa locul 5 în play-off-ul Ligii 1, cu 24 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova este pe locul 3, cu 26 de puncte.

Ambele echipe s-au remarcat prin faptul că încearcă să joace un fotbal ofensiv, astfel că și partida de pe Ion Oblemenco este de așteptat a fi una cu multe ocazii la cele două porți.

Pentru cei care cred că ambele echipe vor marca, Netbet oferă un pariu foarte interesant, cu o cotă de 1.95.

(P).