Fost antrenor al FC Botoșani, a semnat cu Petrolul Ploiești!

​Petrolul Ploiești a promovat în acest sezon în Liga 2-a, iar planurile echipei prahovene sunt mari pentru sezonul viitor. "Găzarii" țintesc revenirea în elita fotbalului românesc, locul în care cu doar câțiva ani în urmă reușeau să câștige Cupa României și să lupte pentru cupele europene.

Fost antrenor al FC Botoșani, a semnat cu Petrolul Ploiești!

   Foto: sport.ro

Astfel, potrivit gsp.ro, oficialii "lupilor" galbeni au luat decizia de a instala un antrenor cu experiență în Liga 1. Este vorba despre Leo Grozavu (50 de ani), ultima oară la ACS Poli Timișoara, în Liga 1, care a semnat un contract valabil un sezon cu Petrolul, și îi ia locul lui Romulus Ciobanu.
 
Grozavu a antrenat de-a lungul carierei la Armătura Zalău, Universitatea Cluj, FCM Baia Mare, Poli Iași, Luceafărul Oradea, Gaz Metan Mediaș, FC Botoșani și ACS Poli Timișoara.
 
Petrolul Ploiești este doar una dintre echipele de tradiție care a revenit în Liga 2-a la finalul acestui sezon. Farul Constanța și U Cluj sunt celelalte echipe care au reînviat din propria cenușă și vor lupta pentru promovarea în prima ligă în viitorul sezon, scrie sursa citată.


(Leo Grozavu Foto: gsp.ro)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...