Golofca a renascut dupa conflictul cu Leo Grozavu! GALERIE FOTO de la meciul cu FC Voluntari!
SPORT

FC Botosani a invins cu scorul de 3-0 pe FC Voluntari, intr-un meci in care oaspetii nu au avut nici macar un sut pe spatiul portii.

Golofca a renascut dupa conflictul cu Leo Grozavu! GALERIE FOTO de la meciul cu FC Voluntari!

Botosanenii au controlat intreaga partida si asta datorita formei bune prin care trece Mihai Roman, cel care a dat doua pase de gol si a scos lovitura de la 11 m, dar si a lui Catalin Golofca, fotbalistul care parca a renacut.

Dupa scandalul de la meciul cu Astra Giurgiu, atunci cand antrenorul Leo Grozavu l-a lovit pe Golofca si dupa toate evenimentele care au urmat, se pare ca cei doi au revenit la sentimente mai bune. Sa nu uitam ca Leo Grozavu a fost cel care l-a dorit pe Catalin Golofca si l-a promovat in Liga 1. Golofca si-a dat seama ca a gresit atunci cand a declarat ca-si va da un judecata antrenorul, lucru recunoscut la finalul meciului cu ASA Targu Mures. Dupa palma primita de la antrenorul sau, Golofca trece printr-o forma de invidiat. De multe ori si-a lasat adversarii in urma, iar cand a ajuns in fata portii a marcat.

Revenind la meciul cu FC Voluntari, oaspetii au fost inexistenti pe teren. Inafara de un sut peste spatiul portii a lui Vodut, ilfovenii au fost dominati la toate capitolele. FC Botosani a avut o posesie de 58% si a avut o precizie de 100 % la suturile trimise pe poarta, din 3 suturi a reusit 3 goluri. Trebuie sa bifam primul gol in Liga 1 reusit de Lorand Fulop, dar si faptul ca Benjamin Kuku l-a facut uitat deja pe Misu Ngadeu. Kuku este deja iubit de fanii botosaneni, iar cand a fost schimbat, Beni a cantat alaturi de galeria FC Botosani.

Pentru FC Botosani urmeaza derby-ul Moldovei cu Poli Iasi, meci ce va avea loc sambata seara, incepand cu ora 20:30.





































































 

 

Spune-ne opinia ta