Meci internațional, astăzi, pe Municipal. Cătălin Flutur: "Este o onoare pentru noi să găzduim acest meci"

Reprezentativa feminină de fotbal a României va disputa astăzi, începând cu ora 20.00, pe Stadionul Municipal din Botoșani, meciul cu Portugalia, din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial - Franța 2019. 
 

Meci internațional, astăzi, pe Municipal. Cătălin Flutur: "Este o onoare pentru noi să găzduim acest meci"

   Foto: fcbotosani.ro

Partida dintre România și Portugalia va conta pentru Grupa a VI-a europeană de calificare la Campionatul Mondial de anul viitor din Franța.

Meciul de la Botoșani e primul între România și Portugalia în actualele preliminarii. Cele două echipe naționale s-au confruntat în barajul pentru calificarea la Campionatul European de anul trecut din Olanda.

"Portugalia poate învinge pe oricine, așa cum poate pierde în fața oricui. Suntem cam de aceeași valoare și sunt sigur că meciul de la Botoșani va fi foarte echilibrat. Portugalia a pierdut în această primăvară puncte importante în actualele preliminarii. Față de barajul de acum un an și jumătate, Portugalia e mai experimentată, grație prezenței la EURO 2017, asta e clar. În schimb, noi am pierdut mai multe jucătoare care au evoluat în acel play-off. Vorbesc aproape zilnic cu fetele noastre. Le urmăresc pe cele din campionatul intern, le urmăresc și pe cele din campionatele străine. Au un tonus bun și o dorință de a juca extraordinară. Sper să ne bucurăm de un succes în fața Portugaliei", a precizat selecționerul Mirel Albon, într-un interviu pentru frf.ro.

Administrația municipiului Botoșani, prin primarul Cătălin Flutur, îi invită pe botoșănei la meciul dintre naționala feminină a României cu Portugalia. „Voiam să fac o invitație tuturor botoșănenilor să dovedim că sunt aproape de fenomenul sportiv, să vină mâine, este gratis, la meciul international. Este o onoare pentru noi să găzduim acest meci și cred că am reluat seria meciurilor internaționale la București, după ce am avut aici echipa de tineret a Angliei. Cred că va fi un spectacol mai mult decât agreabil și inedit pentru noi”, a declarat Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
475

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
642

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
754

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...