Craiova se teme de terenul de la Botosani! Astăzi a inceput deszăpezirea, iar Grozavu și-a cerut scuze oltenilor! GALERIE FOTO
SPORT

Antrenorul celor de la CSU Craiova, Gheorghe Multescu, a declarat intr-o interventie la Digisport ca este ingrijorat de starea terenului de la Botosani, acoperit cu zapada, dupa ce in Nordul Moldovei ninge de trei zile.

Craiova se teme de terenul de la Botosani! Astăzi a inceput deszăpezirea, iar Grozavu și-a cerut scuze oltenilor! GALERIE FOTO

Joi dimineata, angajatii Primariei Botosani au inceput deszapezirea stadionului, acoperit cu un strat de peste 30 de centimetri de zapada. Acestia au folosit sase autofreze, in timp ce alti muncitori au avut grija ca nici in tribuna sa nu fie zapada. 

Oficialii FC Botosani spun ca instalatia de incalzire a gazonului este pornita si tine gazonul la o temperatura de 6 grade Celsius, insa in noptile urmatoare se anunta la Botosani temperaturi si de -10 grade Celsius.

Leo Grozavu, antrenorul botosanenilor, si-a cerut scuze celor de la Craiova pentru ca nu le poate pune la dispozitie un gazon ca in mijlocul verii.

"Terenul acesta este in perioada asta. Nu noi am programat jocurile in luna februarie. Ne cerem scuze celor de la Craiova ca nu le putem pune la dispozitie un gazon ca in mijlocul verii. Iarna nu-i ca vara. Asta este, se va juca pe zapada, pe noroi, pe orice suprafata s-ar juca, nu avem ce face. Nu cred ca la noi ar trebui sa se planga de starea terenului. Sunt alte locuri unde trebuie sa se planga de faptul ca s-au programat jocuri in februarie. Noi vom incerca sa punem cel mai bun teren la dispozitie. Eu cred ca Botosaniul a demonstrat ca are nevoie tot de un teren bun ca sa joace fotbal. Si noi incercam sa construim", a declarat antrenorul celor de la FC Botosani, Leo Grozavu.

Meciul dintre FC Botosani si CSU Craiova va avea loc sambata, incepand cu ora 18:00, pe Stadionul Municipal.


















 

 

Spune-ne opinia ta