Craiova - Botoșani 3-1! Un nou meci bun pierdut de trupa lui Croitoru!

Craiova - Botoșani 3-1! Un nou meci bun pierdut de trupa lui Croitoru!

FC Botoșani s-a deplasat la Craiova pentru partida cu Universitatea Craiova.              

Prima acțiune periculoasă a meciului a avut loc în minutul 9, atunci când Ebenhofer a șutat puternic de la distanță, dar portarul Popescu nu are probleme. Replica Craiovei a venit în minutul 12, când Bărbuț a încercat să îl lobeze pe Eduard Pap. Portarul botoșănean a respins mingea, iar Haruț a îndepărtat pericolul din careul botoșănean.

Craiova a deschis scorul în minutul 20. Mihăilă a trimis cu capul mingea în careul lui Eduard Pap. Botoșani nu a avut timp de replica. Craiova primește un penalty în minutul 28, după un fault de-al lui Miron. Cicâldău șutează și înscrie.

Botoșani revine în meci în minutul 39, atunci când Ofosu înscrie cu un șut de la marginea careului, după o acțiune personală. Același Ofosu a primit cartonaș galben pentru un fault, un minut mai târziu. Ashkovski primește și el cartonașul galben.

La pauză, Craiova conduce cu scorul de 2-1, după o primă repriză foarte spectaculoasă. 3 goluri și o luptă aprigă la mijlocul terenului. Rămâne de văzut ce echipa va veni mai motivată de la vestiar.

În minutul 57, FC Botoșani trece pe lângă egalare, dar șutul lui Ashkovski nimerește bara. Un minut mai târziu, Ashkovski ratează o alta ocazie uriașă: șutul său este respins cu greu de către Popescu. Ebenhofer este înlocuit de Cascini, în minutul 74. Până atunci, Croitoru a mai efectuat o schimbare: Keyta în locul lui Andronic, în timp ce Pițurcă i-a scos de pe teren pe Bărbuț și Qaka și au intrat Mateiu și Ivanov. De asemenea, Ofosu este înlocuit de Cîmpanu, iar Varajelu intră în locul lui Cicâldău.

Botoșani a dominat repriză secundă, însă Craiova a reușit și golul 3. În minut 92, Pap a urcat în careul advers la un corner, iar Vatajelu a făcut o cursă și a reușit să înscrie.

Final de meci. Craiova se impune cu 3-1, iar FC Botoșani se îndepărtează de locurile de Play-Off.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Actorii Teatrul “Mihai Eminescu” invită publicul la o nouă premieră

Marţi, 7 Iulie 2020
298

Actorii Teatrului „Mihai Eminescu” invită botoșănenii la o nouă premieră: „Consiliul de familie”, de Cristina Clemente, traducerea din limba spaniolă fiind atri...

Botoșăneanul din fruntea ANPC spune cum se pot apăra consumatorii nemulţumiți de noile contracte de furnizare a gazelor

Marţi, 7 Iulie 2020
409

Începând cu data de 1 iulie, prețurile de furnizare a gazelor naturale nu mai sunt reglementate de către ANRE, realizându-se, conform legii, liberalizarea acestei piețe. Ca atare,...

Lovitură pentru un afacerist din Botoșani. A fost condamnat la 10 ani și opt luni cu executare

Marţi, 7 Iulie 2020
582

Omul de afaceri Sorin Strutinsky, originar din Botoșani, partener al lui Radu Mazăre și al lui Nicușor Constantinescu, a fost condamnat la 10 ani și 8 luni de închisoare, pentru trafic de i...