Astăzi, de la ora 18.00: Universitatea Craiova - FC Botoşani

Astăzi, de la ora 18.00: Universitatea Craiova - FC Botoşani

Șase victorii, o remiză şi două înfrângeri este palmaresul înregistrat de olteni pe teren propriu în acest sezon.

Moldovenii sunt greu de învins atunci când joacă în deplasare, dovadă că au pierdut numai un meci din precedentele 13 disputate „afară" în CASA Liga 1 (24 august 2019, CFR Cluj - FC Botoşani 4-1), interval în care au mai înregistrat șapte succese şi cinci rezultate de egalitate.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 13 ori în principala competiţie internă, de patru ori au câştigat oltenii, de șase ori s-au impus moldovenii, iar trei jocuri s-au terminat la egalitate.

- FC Botoşani este fără victorie pe terenul craiovenilor, unde au reuşit doar două remize în șase deplasări.

- Primul joc a avut loc în stagiunea 2014/2015, când Universitatea Craiova a câştigat pe teren propriu cu 2-1 (1 noiembrie 2014).

- Întâia victorie din contul moldovenilor a venit pe 2 mai 2015, FC Botoşani - U Craiova 2-0 (marcatori: Acsinte, Batin). Aceasta a fost şi cea mai mare diferenţă de scor înregistrată în campionat.

- Doar o singură remiză albă s-a consemnat în disputele directe, pe 12 iulie 2015, pe terenul craiovenilor.

- Cele mai multe goluri: 16 octombrie 2015, FC Botoşani - U Craiova 3-2.

- Cea mai recentă întâlnire directă: 18 august 2019, FC Botoşani - U Craiova 1-1, goluri înscrise de Cătălin Golofca, respectiv Nicuşor Bancu.

Mediile de vârstă: U Craiova - 24 ani şi 9 luni; FC Botoşani - 24 ani şi 8 luni.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) Locuri de muncă vacante-operatori-producție, fasonatori, muncitori ambalare și manipulanți-S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani

astăzi, 11:30
41

S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani-Abator Roma angajează operatori-producție, fasonatori, muncitori ambalare și manipulanți.Se acordă transport gratuit din Mun. Botosani și o masă la...

Drama unui profesor din Botoșani, cu nota 10 la titularizare: Când se apropie sfârșitul anului școlar, începi să tremuri și te întrebi: la anul unde voi fi?

astăzi, 10:30
266

Prof. Oana Zamfirescu a luat nota 10 la examenul de titularizare, dar în județul Botoșani nu există niciun post titularizabil pentru disciplina Limba și literatura română.A dat t...

(A) Abator Roma-S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează

astăzi, 10:15
65

S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani-Abator Roma angajează sudori, fierari betoniști și dulgheri.   Se acordă transport gratuit din Mun. Botosani și o masă la cantina societă...