Craiova - Botoșani 3-1! Un nou meci bun pierdut de trupa lui Croitoru!

Craiova - Botoșani 3-1! Un nou meci bun pierdut de trupa lui Croitoru!

FC Botoșani s-a deplasat la Craiova pentru partida cu Universitatea Craiova.              

Prima acțiune periculoasă a meciului a avut loc în minutul 9, atunci când Ebenhofer a șutat puternic de la distanță, dar portarul Popescu nu are probleme. Replica Craiovei a venit în minutul 12, când Bărbuț a încercat să îl lobeze pe Eduard Pap. Portarul botoșănean a respins mingea, iar Haruț a îndepărtat pericolul din careul botoșănean.

Craiova a deschis scorul în minutul 20. Mihăilă a trimis cu capul mingea în careul lui Eduard Pap. Botoșani nu a avut timp de replica. Craiova primește un penalty în minutul 28, după un fault de-al lui Miron. Cicâldău șutează și înscrie.

Botoșani revine în meci în minutul 39, atunci când Ofosu înscrie cu un șut de la marginea careului, după o acțiune personală. Același Ofosu a primit cartonaș galben pentru un fault, un minut mai târziu. Ashkovski primește și el cartonașul galben.

La pauză, Craiova conduce cu scorul de 2-1, după o primă repriză foarte spectaculoasă. 3 goluri și o luptă aprigă la mijlocul terenului. Rămâne de văzut ce echipa va veni mai motivată de la vestiar.

În minutul 57, FC Botoșani trece pe lângă egalare, dar șutul lui Ashkovski nimerește bara. Un minut mai târziu, Ashkovski ratează o alta ocazie uriașă: șutul său este respins cu greu de către Popescu. Ebenhofer este înlocuit de Cascini, în minutul 74. Până atunci, Croitoru a mai efectuat o schimbare: Keyta în locul lui Andronic, în timp ce Pițurcă i-a scos de pe teren pe Bărbuț și Qaka și au intrat Mateiu și Ivanov. De asemenea, Ofosu este înlocuit de Cîmpanu, iar Varajelu intră în locul lui Cicâldău.

Botoșani a dominat repriză secundă, însă Craiova a reușit și golul 3. În minut 92, Pap a urcat în careul advers la un corner, iar Vatajelu a făcut o cursă și a reușit să înscrie.

Final de meci. Craiova se impune cu 3-1, iar FC Botoșani se îndepărtează de locurile de Play-Off.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cazul care a șocat România - Pastorul din Suceava care și-a agresat sexual copiii minori, condamnat la zeci de ani de închisoare

astăzi, 19:00
57

Pastorul penticostal din Suceava Constantin Pandelea a fost condamnat la 21 de ani și patru luni de închisoare cu executare pentru viol, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorulu...

Este oficial! Se vor acorda vouchere pentru milioane de români. Când se poate intra în posesia lor

astăzi, 18:30
63

Guvernul României a hotărât acordarea de tichete de masă și organizarea unei loterii pentru persoanele care se vaccinează anti-COVID-19 în scopul susținerii campaniei de vaccina...

Noi reguli pentru plata pensiilor de urmaș. Ce condiții impune Casa de Pensii

astăzi, 18:00
137

Casa Naţională de Pensii Publice a anunţat noi condiţii impuse pentru plata pensiilor de urmaş, cerând beneficiarilor să depună documentele în anumite termene, în caz contrar ...