Adrian Chiruț, acuzat de Claudiu Lazurcă că l-ar fi lovit! Antrenorul sucevean neagă informația!

Adrian Chiruț, acuzat de Claudiu Lazurcă că l-ar fi lovit! Antrenorul sucevean neagă informația!

Meciul dintre CSU Suceava și LPS Suceava din cadrul campionatului juniori 1 a avut parte de un moment controversat.

În prima repriză, Claudiu Lazurcă a fost eliminat și a fost trimis în tribună, de unde a avut un dialog cu Adrian Chiruț. După meci, Claudiu a luat legătura cu noi pentru a ne spune că a fost lovit de către tehnicianul sucevean:

"Luasem roșu prin minutul 15, la 7 metri. I-am dat cu mingea în cap portarului, iar arbitrii au considerat că merit roșu. M-am dus în tribună și am avut un schimb de replici cu domnul Chiruț de la Suceava, după care a venit la mine și mi-a dat un pumn în coaste și apoi a pornit spectacolul. Am vorbit cu el despre arbitraj, fara injurii. Au fost martori. Nu știu ce au scris arbitrii în raportul de joc." ne-a spus Claudiu, aceasta fiind declarația după care am realizat prima cronică a evenimentelor.

Imediat după, am luat legătura cu Adrian Chiruț, care a refuzat însă să ne furnizeze detalii. Ulterior, am vorbit și cu Petru Ghervan, coordonatorul secției de handbal a clubului CSU Suceava. Acesta ne-a spus că nu știe prea multe detalii, dar confirma că la pauza meciului a purtat o discuție cu bunicul lui Claudiu, care i-a spus că nepotul lui a fost lovit de către antrenorul amintit mai sus.

După publicarea materialului, Adrian Chiruț a luat legătura cu noi, în jurul orei 23:00, iar la cererea lui, am dat jos primul material, revenind acum cu părerea lui:

"Sunt informații eronate. Pe Claudiu îl iubesc foarte mult. Am încercat să îi dau un sfat după un cartonaș roșu primit. Toată lumea știe comportamentul lui. E normal sa fie cu nasul pe sus pentru că e un jucător foarte bun. Iubindu-l pe acest copil, l-am prins de tricou, nicidecum nu l-am lovit" ne-a spus acesta aseară.

Totuși, în această dimineață, acesta a fost prezent la o conferință de presă, unde a schimbat firul evenimentelor:

„În primul rând, vreau să spun că îl cunosc pe Claudiu de când era copil, îl apreciez, e un talent al handbalului sucevean. După ce a fost eliminat, în drum spre tribună, el a gesticulat în direcția mea, iar eu m-am dus la el, l-am prins cu mâna, l-am tras spre mine și l-am întrebat dacă are ceva să-mi spună. Asta a fost tot, eu am plecat după aceea, dar de aici până la un pumn e cale lungă. E adevărat că am greșit atunci când m-am dus la el în timpul jocului, trebuia să aștept finalul. Din punctul meu de vedere, nu a fost nimic nepotrivit nici din partea lui, nici din partea mea și voi discuta cu Claudiu pentru a lămuri lucrurile.”

Federația Română de Handbal se va autosesiza în acest caz.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comuna din județul Botoșani în care fetele abandonează cel mai des şcoala. Motivele sunt halucinante

astăzi, 10:29
24

Tot mai mulţi copii din mediul rural, în judeţul Botoşani, renunţă la şcoală din cauza sărăciei. Nu au bani de rechizite şi de navetă. În plus sunt puşi la muncă în gosp...

Muncă sezonieră cu EURES: Campania de informare şi comunicare susţine recrutarea echitabilă în Europa

astăzi, 10:04
28

EURES a lansat o campanie de informare și comunicare cu privire la munca sezoniera. Coordonată de Autoritatea Europeana a Muncii (ELA), campania EURES se derulează din iulie până în oc...

Cătălin Chiorescu, Membru Birou Politic Teritorial ALDE Botoşani: Pierdut guvern, se declară nul!

astăzi, 08:15
48

Comunicat:Epopeea austerității ce lovește periodic România se repetă acum, aproape identic, după 11 ani. Coaliția de guvernare de azi, ciuntită prin dezertarea USR-PLUS, este copia la...