Becali spune că italienii sunt fascinați de Olimpiu Moruțan: "Un interviu special cu cea mai mare perlă a Europei"

Becali spune că italienii sunt fascinați de Olimpiu Moruțan: "Un interviu special cu cea mai mare perlă a Europei"

Gigi Becali este sigur ca va obtine o suma uriasa dupa transferul lui Olimpiu Morutan. Finantatorul de la FCSB a dezvaluit ca italienii sunt înnebuniti dupa Morutan, pe care îl considera "cea mai mare perla a Europei".

"M-a contactat cineva ca a zis un ziarist din Italia vrea sa faca un interviu special cu Morutan, cea mai mare perla a Europei, în timpul asta", a fost anuntul facut de Gigi Becali, la Digi Sport.

Becali e convins ca în cel mult 2-3 ani va da lovitura cu pustiul de 19 ani si ca va lua peste 100 de milioane de euro, atât cât spune ca valoreaza clauza de reziliere. "Morutan trebuie sa joace 10. Nu facem noi echipa din studio, dar eu asa vad. Atunci, e o competitie pentru doua posturi, între 3 jucatori: Man, Tanase si Coman", a mai spus Ilie Dumitrescu.

În acest sezon, Morutan a jucat în 15 meciuri oficiale si a marcat trei goluri pentru FCSB. Mijlocasul de 19 ani a fost cumparat cu un milion de euro de la FC Botosani. Mai mult, Becali a mai platit 400.000 de euro pentru 10% din drepturile jucatorului, care ramasesera în posesia Botosaniului.

Morutan l-a cucerit pe Becali, care a luat o decizie neasteptata în urma cu câteva zile. "Lui Morutan îi maresc salariul acum, în iarna. Ore 8000/luna si îi fac 13-14.000 si îi schimb clauza, pentru ca 70 de milioane e prea putin, mi-e frica ca mi-l fura", a spus Becali.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Vladimir Putin îi liniștește pe ruși: În caz de atac nuclear, vom merge în Rai

Joi, 18 Octombrie 2018
478

Rușii vor merge în Rai în cazul unui război nuclear, i-a liniștit joi pe concetățenii săi Vladimir Putin, care a respins orice veleități războinice dar a avertizat că orice agresor care va...

Teodorovici critică măsura ANAF de a impozita prestatorii de la nunți

Joi, 18 Octombrie 2018
1334

Eugen Teodorovici a criticat dur măsura ANAF-ului de a impozita prestatorii de servicii de la nunţi din 2013 până în zilele noastre în baza unor declaraţii pe care însură...

Nu ignora: Metode de întărire a sistemului imunitar toamna

Joi, 18 Octombrie 2018
1341

Sistemul imunitar consta intr-o retea de organe, celule si proteine. Impreuna, protejeaza organismul de virusuri, bacterii, paraziti sau alti agenti infectiosi care patrund in corp.Sistemul imunit...