Becali spune că italienii sunt fascinați de Olimpiu Moruțan: "Un interviu special cu cea mai mare perlă a Europei"

Becali spune că italienii sunt fascinați de Olimpiu Moruțan: "Un interviu special cu cea mai mare perlă a Europei"

Gigi Becali este sigur ca va obtine o suma uriasa dupa transferul lui Olimpiu Morutan. Finantatorul de la FCSB a dezvaluit ca italienii sunt înnebuniti dupa Morutan, pe care îl considera "cea mai mare perla a Europei".

"M-a contactat cineva ca a zis un ziarist din Italia vrea sa faca un interviu special cu Morutan, cea mai mare perla a Europei, în timpul asta", a fost anuntul facut de Gigi Becali, la Digi Sport.

Becali e convins ca în cel mult 2-3 ani va da lovitura cu pustiul de 19 ani si ca va lua peste 100 de milioane de euro, atât cât spune ca valoreaza clauza de reziliere. "Morutan trebuie sa joace 10. Nu facem noi echipa din studio, dar eu asa vad. Atunci, e o competitie pentru doua posturi, între 3 jucatori: Man, Tanase si Coman", a mai spus Ilie Dumitrescu.

În acest sezon, Morutan a jucat în 15 meciuri oficiale si a marcat trei goluri pentru FCSB. Mijlocasul de 19 ani a fost cumparat cu un milion de euro de la FC Botosani. Mai mult, Becali a mai platit 400.000 de euro pentru 10% din drepturile jucatorului, care ramasesera în posesia Botosaniului.

Morutan l-a cucerit pe Becali, care a luat o decizie neasteptata în urma cu câteva zile. "Lui Morutan îi maresc salariul acum, în iarna. Ore 8000/luna si îi fac 13-14.000 si îi schimb clauza, pentru ca 70 de milioane e prea putin, mi-e frica ca mi-l fura", a spus Becali.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cel mai întâlnit cancer în rândul copiilor. Care este primul simptom

Miercuri, 20 Februarie 2019
757

Cancerul osos în rândul copiilor este destul de des întâlnit. Deși nu este cunoscută cauza exactă a sarcoamelor osoase, specialiștii cred că ereditatea are un mare cuv&aci...

Camion rămas împotmolit într-un șanț, la Dorohoi

Miercuri, 20 Februarie 2019
766

Incident mai puțin obișnuit petrecut marți, 19 februarie 2019, în jurul orei 16:00, pe drumul național care leagă municipiile Dorohoi și Darabani.Drumul național 29A a fost blocat pe ...

Adolescent în vârstă de 17 ani, urmărit penal, după ce a pus în pericol siguranța traficului feroviar

Luni, 18 Februarie 2019
267

Un adolescent în vârstă de 17 ani din comuna Poiana Stampei a fost reținut în spatele gratiilor și este cercetat în continuare sub control judiciar, după ce s-a urcat la vo...