Becali spune că italienii sunt fascinați de Olimpiu Moruțan: "Un interviu special cu cea mai mare perlă a Europei"

Becali spune că italienii sunt fascinați de Olimpiu Moruțan: "Un interviu special cu cea mai mare perlă a Europei"

Gigi Becali este sigur ca va obtine o suma uriasa dupa transferul lui Olimpiu Morutan. Finantatorul de la FCSB a dezvaluit ca italienii sunt înnebuniti dupa Morutan, pe care îl considera "cea mai mare perla a Europei".

"M-a contactat cineva ca a zis un ziarist din Italia vrea sa faca un interviu special cu Morutan, cea mai mare perla a Europei, în timpul asta", a fost anuntul facut de Gigi Becali, la Digi Sport.

Becali e convins ca în cel mult 2-3 ani va da lovitura cu pustiul de 19 ani si ca va lua peste 100 de milioane de euro, atât cât spune ca valoreaza clauza de reziliere. "Morutan trebuie sa joace 10. Nu facem noi echipa din studio, dar eu asa vad. Atunci, e o competitie pentru doua posturi, între 3 jucatori: Man, Tanase si Coman", a mai spus Ilie Dumitrescu.

În acest sezon, Morutan a jucat în 15 meciuri oficiale si a marcat trei goluri pentru FCSB. Mijlocasul de 19 ani a fost cumparat cu un milion de euro de la FC Botosani. Mai mult, Becali a mai platit 400.000 de euro pentru 10% din drepturile jucatorului, care ramasesera în posesia Botosaniului.

Morutan l-a cucerit pe Becali, care a luat o decizie neasteptata în urma cu câteva zile. "Lui Morutan îi maresc salariul acum, în iarna. Ore 8000/luna si îi fac 13-14.000 si îi schimb clauza, pentru ca 70 de milioane e prea putin, mi-e frica ca mi-l fura", a spus Becali.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Un sucevean a primit ficatul unui botoșănean aflat în moarte cerebrală

Vineri, 14 Iunie 2019
586

Echipa de la Centrul de transplant Iaşi a efectuat, în noaptea de miercuri spre joi, o prelevare de organe de la un donator din Botoşani aflat în moarte cerebrală, care era internat pe ...

Sute de mii de angajaţi ar putea profita după o decizie prin care un procuror a obţinut în instanţă daune morale uriaşe!

Joi, 13 Iunie 2019
2051

Un procuror a câştigat în instanţă daune morale de 14.400 de euro, după ce a dat în judecată instituția pentru nerespectarea condițiilor minimale de lucru. De asemenea, el va primi și o s...

IMPORTANT: Ce teste genetice sunt recomandate înainte de a rămâne însărcinată și în timpul sarcinii

Miercuri, 12 Iunie 2019
384

Când spunem set de analize uzuale pentru gravide, nu ne gândim automat și la testări genetice. Pe acestea le privim cumva cu teamă și ne dorim să nu ajungem să le vedem prescrise de ...