Astăzi: 44 de pompieri botoşăneni avansaţi în grad

Astăzi: 44 de pompieri botoşăneni avansaţi în grad

Sâmbătă, 1 august a.c., este prilej de sărbătoare pentru pompierii botoșăneni, 44 de ofițeri și subofițeri primind cu emoție noile grade, reprezentând „un adevărat simbol motivațional și de recunoaștere a muncii depuse de fiecare dintre noi”, după cum anunță Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Botoșani.

Anual, în prima zi din august, cadrele militare din Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani, care îndeplinesc condițiile și au împlinit stagiul minim în grad, se înaintează în gradul militar următor, la termen.

„Astfel, au fost înaintați în gradul următor, 12 ofițeri și 32 subofițeri, după cum urmează: 14 cadre de la reședința inspectoratului; 20 cadre de la Detașamentul de Pompieri Botoșani; 10 cadre de la Detașamentul de Pompieri Dorohoi”, spune Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al IJSU Botoșani.

Cu această ocazie, inspectorul șef al ISU Botoșani le-a transmis celor avansați un mesaj de felicitare și, totodată, le-a cerut să lucreze, în continuare, în echipă, să de-a dovadă de onestitate, modestie și responsabilitate.

„Înaintarea în grad și avansarea în funcție sunt elemente definitorii pentru cariera oricărui militar. Sunt momente de bucurie, de satisfacţie și de recunoaștere a muncii și efortului depus de către fiecare dintre noi. Inspectoratul este puternic atunci când ştim să lucrăm în echipă. Vă cer dumneavoastră, tuturor, să ţineţi în mod deosebit la acest principiu, al lucrului în echipă şi al respectului faţă de colegii de lângă voi. E foarte important ca fiecare dintre noi să fie respectat pentru ceea ce face. Şi noi suntem oameni şi avem nevoie de respect şi recunoaştere a muncii. Faptul că suntem pe locul I în topul încrederii populației nu face altceva decât să ne oblige și să ne responsabilizeze”, le-a transmis colonel dr.ing. Mihail Cristian Amarandei, colegilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce s-a întâmplat cu Ayan după ce a fost găsit. ”A vorbit tot drumul, spunea că a văzut un lup…”

astăzi, 07:38
1619

Băiețelul era sprijinit de un copac, epuizat și speriat, în apropierea unei lăcaș de cult, la câțiva kilometri de locul în care fusese văzut ultima dată.Copilul a fost ur...

Doliu în mediul academic, s-a stins un profesor care a pregătit studenți și la Botoșani!

astăzi, 07:10
618

Din rândul universitarilor de la departamentul de Căi de Comunicații și Fundații de la Facultatea de Construcții și Instalații, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Ia...

Calendar ortodox: Îi cinstim pe Sfinţii Mucenici Hrisant şi Daria, Claudiu şi Ilaria; Sfântul Mucenic Marian diaconul (Zi aliturgică. Canonul Mare)

astăzi, 07:00
31

Sfântul Hrisant († 283) era din Egipt, dar s-a mutat la Roma împreună cu tatăl său, Polemon, care era păgân. După ce a învăţat toată filosofia păgână, Hr...