Sărbătoare alături de copiii Centrului de Plasament Prietenia!

Sărbătoare alături de copiii Centrului de Plasament Prietenia!

Elevii clasei a VII-a C de la Şcoala Gimnazială Nr. 11 Botoșani, împreună cu profesorii lor, Carmen Socianu si Rozalia Groza, au organizat, miercuri după-amiază, o activitate veselă pentru copiii din Centrul de Plasament Prietenia.

Cu ajutorul profesoarelor ei au umplut mesele cu prăjituri, tort, răcoritoare, baloane si ciocolată .

Astfel a fost sărbătorită ziua onomastică pentru cinci fete, de Sf. Mihail şi Gavriil. Copiii s-au arătat entuziasmați de vizită. În timp ce tortul a fost tăiat, celor cinci sărbătorite li s-a cântat "La mulţi ani".

Elevi și profesori, împreună, s-au întrecut în jocuri distractive, au dezlegat ghicitori. Toate activitățile au adus un zâmbet larg pe chipurile copiilor de la Centrul de Plasament.

Sărbătoritele au primit câte un mic cadou pentru ziua numelui, iar toți au rămas cu bucurie în suflet când i-au auzit pe oaspeți spunând ca se vor întoarce. (Denisa Sandu, 15 ani, Colegiul National "A.T. Laurian")

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Moartea a reactionat la un clip video". Mesajul MAI pentru șoferii care fac live pe Facebook când conduc: Opriți nebunia asta!

astăzi, 16:45
25

Ministerul Afacerilor Interne face un apel pe Facebook la șoferi să oprească live-urile la volan, ilustrând mesajul cu o poză trucată în care moartea reacționează și comentează la...

Turneu Național de Taekwondo WT organizat de C.S. Real Taekwondo Team Botoșani - FOTO

astăzi, 16:20
89

În perioada 13-14 octombrie 2018, Sala Polivalentă din Municipiul Botoșani a fost gazda celui mai mare Turneu Național de Taekwondo WT – sport olimpic ce a inclus "Cupa Român...

Proiectul PSD prin care intervenția fără autorizație asupra monumentelor istorice nu va mai fi infracțiune, avizat negativ la comisia de cultură!

astăzi, 15:31
173

Deputații din comisia de cultură au dat marți un aviz negativ, în unanimitate, proiectului PSD prin care se elimină din Legea construcțiilor prevederea potrivit căreia realizarea de lucră...