"Jocurile copilăriei" la CSM Pediatrie! Zeci de copilaşi s-au bucurat în avans de ziua lor FOTO, VIDEO

"Ţară, ţară, vrem ostaşi! Pe cine? Pe toţi". Astfel că toţi copiii s-au adunat într-una din taberele aflate în plină campanie de racolare a soldaţilor. S-a întâmplat miercuri, în curtea Secţiei de Pediatrie.

"Jocurile copilăriei" la CSM Pediatrie! Zeci de copilaşi s-au bucurat în avans de ziua lor FOTO, VIDEO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Cu o zi în avans, micii pacienţi ai Centrului pentru Sănătate Mintală- copii din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati au fost sărbătoriţi de părinţi, bunici şi de cadrele medicale care le-au organizat şi anul acesta serbarea "Jocurile copilăriei".

Mai mici sau mai mari, copiii s-au bucurat de soare, de jocurile organizate şi de compania adulţilor implicaţi în ele. "Ţară, ţară, vrem ostaşi" a mutat copiii dintr-o tabără în alte, "Ridichea uriaşă" a fost smulsă din pământ numai atunci când toţi copiii şi părinţii s-au aranjat în şir indian pentru efortul colectiv.

“Pentru astăzi am avut trei dorinţe. Prima- ca vremea să fie frumoasă, astfel încât să ne putem bucura de serbare. A doua dorinţă: să ne însoţească bucuria, iar acolo unde sunt copii este şi bucurie. Dar să nu uităm că aceşti copilaşi sunt speciali iar bucuria este cel puţin dublă, iar ceea ce vedeţi are în spate o muncă imensă, un efort susţinut pentru fiecare cuvânt pe care îl rostesc corect. Pentru toate acestea merită din plin aprecierea noastră. A treia mare dorinţă pe care am avut-o era legată de Timp. Timpul poate fi cel mai bun prieten dar totodată cel mai mare duşman. Astăzi, timpul a fost cel mai mare prieten al nostru pentru că suntem cu toţii prezenţi, am reuşit să uităm grijile şi problemele şi să fim alături de aceşti copii minunaţi", a spus medicul Maria Dardai, coordonatorul Centrului pentru Sănătate Mintală.

A urmat un concurs de desene pe asfalt, toţi copiii fiind premiaţi pentru "lucrările lor". De departe cea mai mare bucurie a copiilor a fost întinderea paraşutei multicolore pe care au stat pentru puţin timp baloanele colorate, copiii urmărind apoi să le prindă. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Toamna s-a instalat la Botoşani, aducând frigul! Estimări meteorologice pentru următoarele zile

astăzi, 08:04
1063

La Botoşani, toamna a început să se manifeste cu ploi torenţiale, însoţite de descărcări electrice, înregistrate săptămâna trecută. În această săptămân...

Proiectul blocului explodat, căutat în arhivele Consiliului Judeţean Suceava

Joi, 21 Septembrie 2017
1225

În şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Mihai Platon, şeful Inspectoratului de Stat în Construcţii Botoşani, a cerut ajutorul autorităţilor judeţene de a lu...

Vicii de construcţie descoperite de expert la blocul în care s-a produs explozia FOTO

Miercuri, 20 Septembrie 2017
5119

Timp de câteva ore, expertul tehnic atestat, prof. Dorel Plătică, a verificat toţi pereţii şi structurile de rezistenţă din scara blocului în care s-a produs explozia vineri şi a d...