Artişti mici şi mari, într-o demonstraţie de frumos la Centrul de Sănătate Mintală- GALERIE FOTO
BOTOSANI

Centrul de Sănătate Mintală- Copii a fost vineri gazda unei serbări şi a unei expoziţii cu vânzare dedicată micilor pacienţi şi sărbătorilor de iarnă.

Artişti mici şi mari, într-o demonstraţie de frumos la Centrul de Sănătate Mintală- GALERIE FOTO

 Expo- serbare la CSM Copii  Ştiri.Botoşani.Ro

Serbările şi târgurile devin tradiţionale la Secţia de Pediatrie unde fiecare specialitate în parte se întrece în bucurii oferite micilor pacienţi.

După Târgul de Crăciun deschis în urmă cu câteva săptămâni de Secţia de Neuropsihiatrie Infantilă, a venit şi rândul Centrului de Sănătate Mintală să expună roadele muncii cadrelor medicale şi a copiilor care fac terapie prin artă şi care se bucură de fiecare obiect mic ce iese din mâinile lor mai mult sau mai puţin îndemânatice. Vineri, manifestarea "Moşul şi colindătorii la CSM Copii. Ne daţi sau nu ne daţi" s-a împărţit în două secţiuni: serbarea la care au venit şi musafiri de la unităţi de învăţământ din Botoşani dar şi Moş Crăciun şi ale sale ajutoare dar şi expoziţia cu vânzare, care, la fel ca şi Târgul Toamnei, a impresionat prin diversitate şi frumuseţe. Copii mici, copii mai mari, cu toţii au arătat tot ce au avut mai bun, cântând colinde, spunând poezii cu tema iernii şi a sărbătorilor ce se apropie.

Efortul lor a fost răsplătit cu cadouri, împărţite de cadrele medicale şi musafiri. Partea a doua a fost vizionarea expoziţiei şi mulţi vizitatori şi-au deschis portofelele pentru a achitiţiona obiectele de decor. Printre vizitatori s-au numărat conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati, reprezentanţii Şcolii Postliceale Sanitare „Enescu Longinus” şi cadre didactice şi elevi de la Colegiul Naţional AT Laurian.

















 

 

Spune-ne opinia ta