Niciun doritor pentru postul de director de îngrijiri la Spitalul Mavromati

Niciun doritor pentru postul de director de îngrijiri la Spitalul Mavromati

Niciun candidat nu s-a înscris la concursul organizat de Spitalul Județean Mavromati în vederea ocupării postului de director de îngrijiri în cadrul unității.

Concursul ar fi trebuit să aibă loc în data de 31 ianuarie, iar până la data limită de depunere a dosarelor, respectiv 20 ianuarie, nu a fost depus niciun dosar la secretariatul spitalului.

Una dintre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească candidații este aceea a studiilor, fiind cerute studii superioare. 

"Comitetul Director va hotărî cum vom proceda în continuare legat de postul de director de îngrijiri. Cel mai probabil va fi scos din nou la concurs. Cred că unul dintre motivele pentru care nu și-a depus nimeni dosarul pentru acest post este salariul care este neatractiv în comparație cu salariile din cadrul secțiilor", a declarat medicul Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Mavromati. 

Salariul net al directorului de îngrijiri este de 4.505 lei.

În prezent, postul de director de îngrijiri la Spitalul Județean este ocupat cu interimat de Dan Alistari.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Primarul Cătălin Flutur ar vrea ca finanțarea instituțiilor de cultură să fie preluată de Ministerul Culturii

astăzi, 07:55
219

Primarul Cătălin Flutur consideră că Ministerul ar trebui să asigure, cel puțin partea de salarizare, și pentru instituțiile de cultură din orașele mici, nu numai din orașele cu bugete mari...

Indicatori aprobaţi pentru modernizarea mai multor drumuri judeţene

Vineri, 20 Octombrie 2017
639

Aleşii judeţeni au aprobat, vineri, indicatorii tehnico-economici şi totodată finanţarea din bugetul judeţului a cheltuielilor care nu se finanţează de la bugetul de stat prin Programul Naţio...

Consilierii judeţeni au aprobat plata corecţiei financiare uriaşe aplicată proiectului de la Mavromati. De ce s-a dat corecţia!

Vineri, 20 Octombrie 2017
659

Este vorba de o sumă de 10,024 milioane de lei, reprezentând de fapt 25% din valoarea contractului de execuţie. Consiliul Judeţean a ajuns în situaţia de a achita această corecţie fi...