Lucrări cu repetiție la Spitalul Mavromati, după reabilitarea generală

 Lucrări cu repetiție la Spitalul Mavromati, după reabilitarea generală

Materialele folosite la reabilitarea și modernizarea celei mai mari unități spitalicești din județul Botoșani s-au dovedit a nu fi cele potrivite în zona casei scărilor, unde până acum s-au făcut reparații de trei ori.

De curând, șefii Spitalului Județean Mavromati au decis că se impune schimbarea materialului care acoperă pavimentul, dovedindu-se că cel folosit la reabilitare nu rezistă tuturor activităților, după cum susțin reprezentanții unității spitalicești.

Reparațiile sunt făcute pe cheltuaila firmei Victor Construct întrucât obiectivul se află în perioada de garanție.

"Pe casa scărilor datorită traficului intens materialul care acoperea pavimentul nu a rezistat, nu a fost proietat pentru personal și pentru alte activități de transport medicamente. Acum noi am luat hotărârea să îl îndepărtăm și să îl înlocuim cu un material care să reziste astfel încât să nu mai blocăm activitatea în cadrul spitalului. De două ori a fost înlocuit până acum și de fiecare dată au apărut sincope în ceea ce privește transportul în cadrul spitalului. Având în vedere că lucrarea este în garanție cheltuielile sunt suportate de firma care a realizat reabilitarea", a precizat medicul Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Mavromati. 

 

 

Spune-ne opinia ta