Cursurile de comunicare destinate cadrelor medicale din Mavromati continuă până la sfârşitul anului

Toate cadrele medicale din Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati vor parcurge cursurile de comunicare iniţiate la mijlocul lunii iunie. Cu excepţia medicilor.

Cursurile de comunicare destinate cadrelor medicale din Mavromati continuă până la sfârşitul anului

La mijlocul lunii iunie au început primele cursuri de comunicare, iniţiate de Ordinul Asistenţilor Medicale şi Moaşelor din România- filiala Botoşani şi conducerea Spitalului. Primii instruiţi au fost asistenţii- şefi de secţie, însă între timp au intrat şi alţi asistenţi, cursul desfăşurându-se în 12 ore.

"Toate secţiile medicale îşi vor trimite cadrele la cursuri, deci tot ce înseamnă cadre medicale cu excepţia medicilor vor participa la aceste cursuri. Medicii nu vor intra la cursuri pentru că acestea sunt organizate de OAMMR. Săptămânal au loc aceste cursuri, s-a făcut o planificare până la sfârşitul anului şi se vizează o mai bună comunicare cu pacienţii şi cu aparţinătorii", spune medicul Ştefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean.

Iniţiativa cursurilor de comunicare a apărut în urma mai multor sesizări ale pacienţilor şi aparţinătorilor, adresate conducerii unităţii sanitare, potrivit cărora cadrele medicale li s-au adresat pe un ton ridicat sau au fost jigniţi de către acestea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Proiectul blocului explodat, căutat în arhivele Consiliului Judeţean Suceava

Joi, 21 Septembrie 2017
1222

În şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Mihai Platon, şeful Inspectoratului de Stat în Construcţii Botoşani, a cerut ajutorul autorităţilor judeţene de a lu...

Vicii de construcţie descoperite de expert la blocul în care s-a produs explozia FOTO

Miercuri, 20 Septembrie 2017
5115

Timp de câteva ore, expertul tehnic atestat, prof. Dorel Plătică, a verificat toţi pereţii şi structurile de rezistenţă din scara blocului în care s-a produs explozia vineri şi a d...

Un cadru didactic botoşănean ia poziţie împotriva interzicerii materialelor auxiliare. "O să-i închidem în puşcărie pe profesori?"

Miercuri, 20 Septembrie 2017
1771

Liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ, Liviu Axinte, consideră că Ministerul Educaţiei a greşit flagrant în momentul în care a interzis, pe nepusă masă, folosirea ...