Senatorul Doina Federovici are contracandidat la șefia PSD! Cine mai râvnește la funcție!

Social-democrații botoșăneni vor alege în data de 30 aprilie noua conducere a partidului.

 

Senatorul Doina Federovici are contracandidat la șefia PSD! Cine mai râvnește la funcție!

Actualul președinte al filialei locale, senatorul Doina Federovici, dorește să rămână la conducere iar după sărbătorile pascale își va depune candidatura. 

Aceasta va avea însă un contracandidat, anunțându-și candidatura și președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, care este și președintele organizației municipale a PSD Botoșani.

Macaleți își dorește mai mult echilibru în cadrul partidului la nivel local.

"Voi candida la președinția PSD. Ne pregătim în acest sens și sper să am timpul necesar să mă ocup de această chestiune. Cred că pot face mai mult pentru PSD și rezultatele de până acum au fost foarte bune. Cred că trebuie mai mult echilibru", a declarat Costică Macaleți.

Senatorul Doina Federovici a spus că principala prioritate a Organizației Județene a Partidului Social Democrat este de a pune în practică pe plan local programul de guvernare realizat de președintele Liviu Dragnea, împreună cu specialiștii de la centru. 

"Îmi doresc să continui munca începută anul trecut în vară, când am preluat interimar președinția PSD Botoșani. Vreau să fac echipă cu toți colegii mei parlamentari, primari, consilieri județeni și locali, conducerea Consiliului Județean și împreună să ne menținem în primele 10 organizații PSD din țară. Acest lucru nu îl pot face singură, ci doar în colaborare cu colegii mei alături de care am câștigat foarte multe alegeri. Cred că acest lucru s-a datorat în primul rând coeziunii din partid, a faptului că am ascultat întotdeauna problemele botoșănenilor și am făcut fiecare ce a ținut de noi pentru a veni cu soluții și a rezolva solicitările acestora. Indiferent care dintre candidați va primi votul de încredere al membrilor PSD Botoșani este important să facem echipă pentru a lucra în interesul cetățenilor din județul Botoșani. Obiectivul Organizației este acela de a rezolva problemele de interes major pentru botoșăneni, atât la nivel de județ, cât și la nivelul fiecărei localități. Țin foarte mult ca prioritățile botoșănenilor să se afle pe masa primarilor noștri, a conducerii Consiliului Județean, a parlamentarilor social-democrați și nu în ultimul rând a Guvernului Grindeanu", a spus Doina Federovici.

Lista pentru depunerea candidaturilor rămâne deschisă până după Paști. 

 

 

Spune-ne opinia ta