Parlamentarii de la Botoșani își preiau astăzi mandatele

Parlamentarii de la Botoșani își preiau astăzi mandatele

După aproape două săptămâni de desfășurarea alegerilor parlamentare, Biroul Electoral Județean de Circumscripție a decis ca astăzi să ofere noilor aleși mandatele de senatori, respectiv deputați.

Având în vedere dificultatea în a se decide fiecare parlamentar la ce oră să se prezinte la sediul BEJC, s-a propus un program de ridicare a mandatelor, în funcție de numărul de candidați aleși pe fiecare formațiune.

Reprezentanții Partidului Social Democrat au fost programați la orele 15.00, în timp ce liberalii sunt așteptați în jurul orei 15.30. Parlamentarii Alianței pentru Unirea României vor veni la BEJC la ora 15.50, iar cei de USR PLUS la 16.10.

Lucian Trufin(PSD), Cristian Achiței(PNL) și Dorinel Cozma(AUR) sunt senatorii aleși la nivelul județului Botoșani. Marius Budăi, Dan Șlincu și Constantin Pătrăuceanu sunt deputații social democrați, liderul liberalilor Costel Șoptică va fi deputat pentru următorul mandat, în timp ce fostul subprefect Lucian Feodorov va fi deputat din partea AUR. Andrei Drancă va fi și el deputat din partea USR PLUS.

 

 

Spune-ne opinia ta