Liberalii botoșăneni încă nu au un președinte

Liberalii botoșăneni încă nu au un președinte

Locul lăsat liber de Cătălin Flutur la conducerea organizației județene a PNL Botoșani, după demisie, nu a fost ocupat până la această dată de niciun alt liberal.

Deși inițial fostul lider al PNL a spus că va fi numită o conducere interimară până la finele anului acest lucru nu s-a întâmplat. Cel mai probabil o decizie în acest sens va fi luată la începutul lunii ianuarie.

Cel care va prelua funcția de președinte va fi la conducerea organizației județene pentru o perioadă scurtă de timp, până la alegerea unei noi conduceri în cadrul Conferinței județene.

Doi dintre liberalii care ar putea prelua conducere partidului sunt cei doi parlamentari pe care PNL îi are, Costel Șoptică sau Cristian Achiței.

"Foarte mulți dintre colegii noștri din Biroul Politic Județean nu sunt în această perioadă. Probabil ne vom întâlni în prima săptămână după Anul Nou. Va fi o decizie a Biroului Politic. Dnul. Achiței și dnul. Șoptică fac parte clar din opțiuni, pentru că au niște funcții care îi îndreptățește pe fiecare dintre ei să preia conducerea interimară a partidului. Dacă ar fi să păstrăm simetria și ceea ce s-a întâmplat la nivel național sunt și o serie de primari care au performat și care poate își doresc să se ocupe în aceste două-trei luni de partid, să organizeze alegerile și să nu candideze ulterior pentru funcția de președinte", a declarat Cătălin Flutur.

Flutur a demisioant din funcția de președinte al PNL Botoșani după eșecul înregistrat de liberalii botășăneni  la alegerile parlamentare din 11 decembrie, scorul obținut atât la Camera Deputaților, cât și la Senat fiind cu puțin peste 20 de procente.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Covoare asfaltice pe mai multe drumuri judeţene. Unde se va interveni!

Luni, 5 Februarie 2018
1437

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri a transmis către Consiliul Judeţean o situaţie cu lucrările de întreţinere şi reparaţii ce vor fi făcute anul acesta pe tronsoanele de dr...

Modificări în grupul PNL din Consiliul Judeţean

Luni, 5 Februarie 2018
723

Doi consilieri judeţeni aleşi pe listele PNL, în urma scrutinului din 2016, renunţă la mandatele din Consiliului Judeţean, locul acestora urmând a fi luat de supleanţi.Unul dintr...

Consilier local, nemulţumit de funcţionarea iluminatului public din Botoşani: "Suntem defazaţi"

Duminică, 4 Februarie 2018
492

Iluminatul public în municipiul Botoşani este o problemă readusă frecvent în discuţie în cadrul sedinţelor de Consiliu Local.  Aşa s-a întâmplat şi la ultima ...