DEZVĂLUIREA făcută de Cătălin Flutur după demisie: "Puțini știu..."

DEZVĂLUIREA făcută de Cătălin Flutur după demisie: "Puțini știu..."

După ce și-a anunțat demisia din fruntea organizației județene a PNL Botoșani, Cătălin Flutur a făcut o serie de dezvăluiri din culisele partidului, făcând referire la momentul în care s-a decis ca la nivel central PNL să fie condus de o singură persoană, respectiv Alina Gorghiu.

Flutur susține că, atunci când s-a votat o conducere unică, a fost singurul din țară care s-a împotrivit unei astfel de măsuri. 

"Fuziunea între PNL și PDL nu a fost completă, nu au tras toți la aceeași căruță iar greșeile din vară până acum, pentru că doar noi am pierdut voturi, ceea ce a câștigat PSD este nesemnificativ, 6.000 de voturi la noi în județ, iar în alte județe mai deloc, numai că PNL a pierdut voturi din vară până în toamnă, cred că pe niște greșeli care au plecat dintr-o lipsă de experiență și din a nu lua în considerare faptul că în PNL de fapt sunt două partide. Puțin știu, poate în afară de colegii mei, că am fost singurul din țară care am votat împotriva numirii ca președinte unic a doamnei Alina Gorghiu în momentul în care domnul Blaga a avut niște probleme. Dacă am hotărât la un moment dat o conducere bicefală, care a mers, nu a mers, până la un punct, nu puteam cu o lună și ceva înainte să schimbăm, măcar la vârf. Noi trebuia să menținem un co-președinte acolo", a spus Cătălin Flutur.

Iar colegii din țară l-au felicitat pentru decizia de a nu vota pentru un singur președinte, a mai spus Flutur, numai că nimeni nu a procedat ca el. 

"Felicitări, noi am votat cu mâna sus și cu capul jos. Eu am votat și cu capul și cu mâna sus, pentru că nu trebuia poate să facem mișcarea respectivă cu o lună și ceva înainte de alageri. Asta probabil a dus la un noncombat dintr-o tabără sau alta", a mai spus Flutur. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Regulamentul privind blocarea şi ridicarea maşinilor, din municipiul Botoşani, intră în Consiliul Local!

Joi, 23 Noiembrie 2017
2210

Regulamentul privind circulaţia în municipiul Botoşani şi activitatea de blocare/ridicare a maşinilor parcate neregulamentar intră, în sfârşit, în dezbatere şi aporbare ...

SURPRIZA din mai multe magazine de articole textile, din Botoşani: Una scrie pe etichetă, alta se vinde!

Joi, 23 Noiembrie 2017
1494

De câte ori nu vi s-a întâmplat să cumpăraţi un articol textil şi să primiţi asigurări ferme că ceea ce scrie pe etichetă, drept compoziţie a materialului, este real? Că l...

Mai multe burse şcolare acordate elevilor botoşăneni. Vezi repartiţia pe şcoli!

Joi, 23 Noiembrie 2017
920

Cuantumul şi numărul burselor ce se vor acorda în acest an şcolar elevilor din unităţile de învăţământ din municipiul Botoşani vor fi aprobate, în data de 29 noiembrie...