Cine sunt liberalii propuşi să se ocupe de organizarea alegerilor interne din partid!
BOTOSANI

Cine sunt liberalii propuşi să se ocupe de organizarea alegerilor interne din partid!

Liberalii botoşăneni au stabilit, duminică, componenţa comisiei care ar urma să se ocupe de organizarea alegerilor interne de la nivelul organizaţiei judeţene.

Componenţa acestei comisii urmează a fi validată în cursul zilei de luni şi de Biroul Politic Naţional al PNL.

Preşedintele comisiei care se va ocupa de pregătirea şi organizarea alegerilor interne din cadrul partidului a fost propus consilierul judeţean Radu Anton, fostul inspector şef al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Ca membri în comisie au fost propuşi Verginel Gireadă, Florin Bulgaru, Valerian Andrieş, Cătălin Rotundu, Stelian Pleşca şi Eduardt Cozminschi.

Niciunul dintre liberalii care fac parte din această comisie nu va putea candida pentru funcţia de preşedinte al filialei locale.

Raluca Turcan, liderul PNL, prezent în weekend la Botoşani, a spus că s-a luat decizia de a se înfiinţa astfel de comisii la nivelul tuturor organizaţiilor pentru a oferi şanse egale tuturor celor care vor să candideze la alegerile interne. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Sens giratoriu definitiv pe Bulevardul George Enescu

Marţi, 23 Ianuarie 2018
1166

Decizia autorităţilor de a amenaja un sens giratoriu pe Bulevardul George Enescu, la intersecţia cu strada Bucovina, s-a dovedit a fi una bună, după cum susţin reprezentanţii Primăriei Botosan...

Trecere de pietoni înfiinţată la cererea mai multor părinţi

Marţi, 23 Ianuarie 2018
1312

O altă decizie luată, marţi, de Comisia de sistematizare a circulaţiei rutiere în municipiul Botoşani a fost aceea de a se amenaja o nouă trecere de pietoni pe una dintre arterele din ora...

Oprirea interzisă pe o porţiune de pe o stradă din municipiul Botoşani

Marţi, 23 Ianuarie 2018
1134

Membrii Comisiei de sistematizare a circulaţiei rutiere în municipiul Botoşani au decis, în cadrul şedinţei de marţi, montarea unui indicator cu Oprirea interzisă pe o porţiune din ...