Cine sunt liberalii propuşi să se ocupe de organizarea alegerilor interne din partid!
BOTOSANI

Cine sunt liberalii propuşi să se ocupe de organizarea alegerilor interne din partid!

Liberalii botoşăneni au stabilit, duminică, componenţa comisiei care ar urma să se ocupe de organizarea alegerilor interne de la nivelul organizaţiei judeţene.

Componenţa acestei comisii urmează a fi validată în cursul zilei de luni şi de Biroul Politic Naţional al PNL.

Preşedintele comisiei care se va ocupa de pregătirea şi organizarea alegerilor interne din cadrul partidului a fost propus consilierul judeţean Radu Anton, fostul inspector şef al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Ca membri în comisie au fost propuşi Verginel Gireadă, Florin Bulgaru, Valerian Andrieş, Cătălin Rotundu, Stelian Pleşca şi Eduardt Cozminschi.

Niciunul dintre liberalii care fac parte din această comisie nu va putea candida pentru funcţia de preşedinte al filialei locale.

Raluca Turcan, liderul PNL, prezent în weekend la Botoşani, a spus că s-a luat decizia de a se înfiinţa astfel de comisii la nivelul tuturor organizaţiilor pentru a oferi şanse egale tuturor celor care vor să candideze la alegerile interne. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Regulamentul privind blocarea şi ridicarea maşinilor, din municipiul Botoşani, intră în Consiliul Local!

Joi, 23 Noiembrie 2017
2381

Regulamentul privind circulaţia în municipiul Botoşani şi activitatea de blocare/ridicare a maşinilor parcate neregulamentar intră, în sfârşit, în dezbatere şi aporbare ...

SURPRIZA din mai multe magazine de articole textile, din Botoşani: Una scrie pe etichetă, alta se vinde!

Joi, 23 Noiembrie 2017
1565

De câte ori nu vi s-a întâmplat să cumpăraţi un articol textil şi să primiţi asigurări ferme că ceea ce scrie pe etichetă, drept compoziţie a materialului, este real? Că l...

Mai multe burse şcolare acordate elevilor botoşăneni. Vezi repartiţia pe şcoli!

Joi, 23 Noiembrie 2017
963

Cuantumul şi numărul burselor ce se vor acorda în acest an şcolar elevilor din unităţile de învăţământ din municipiul Botoşani vor fi aprobate, în data de 29 noiembrie...