Cine sunt liberalii propuşi să se ocupe de organizarea alegerilor interne din partid!
BOTOSANI

Cine sunt liberalii propuşi să se ocupe de organizarea alegerilor interne din partid!

Liberalii botoşăneni au stabilit, duminică, componenţa comisiei care ar urma să se ocupe de organizarea alegerilor interne de la nivelul organizaţiei judeţene.

Componenţa acestei comisii urmează a fi validată în cursul zilei de luni şi de Biroul Politic Naţional al PNL.

Preşedintele comisiei care se va ocupa de pregătirea şi organizarea alegerilor interne din cadrul partidului a fost propus consilierul judeţean Radu Anton, fostul inspector şef al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Ca membri în comisie au fost propuşi Verginel Gireadă, Florin Bulgaru, Valerian Andrieş, Cătălin Rotundu, Stelian Pleşca şi Eduardt Cozminschi.

Niciunul dintre liberalii care fac parte din această comisie nu va putea candida pentru funcţia de preşedinte al filialei locale.

Raluca Turcan, liderul PNL, prezent în weekend la Botoşani, a spus că s-a luat decizia de a se înfiinţa astfel de comisii la nivelul tuturor organizaţiilor pentru a oferi şanse egale tuturor celor care vor să candideze la alegerile interne. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Primăriile din judeţ nu au primit bani la rectificarea bugetară

astăzi, 14:11
258

Mai multe primării din judeţul Botoşani au ajuns deja la fundul sacului şi nu mai au bani pentru a acoperi cheltuielile de funcţionare până la finele acestui an.Şi mai au de aşt...

Ce spune preşedintele Consiliului Judeţean despre demisiile directorilor de la Spitalul Mavromati!

astăzi, 13:04
551

Nemulţumirile directorilor de la Spitalul Judeţean Mavromati privind nivelul de salarizare al celor din conducere au ajuns şi la urechile preşedintelui Consiliului Judeţean.În cadrul ş...

Inspecţie în teren a specialiştilor de la ADR NE privind drumul strategic

astăzi, 11:46
511

Este prima vizită în teren privitor la acest obiectiv, după ce evaluarea din punct de vedere administrativ s-a încheiat, în prezent fiind faza de evaluare a indicatorilor tehnico-e...