Botoşăneni în lupta pentru o funcţie de conducere în PNL

Două moţiuni vor concura sâmbătă, în cadrul Convenţiei Naţionale a PNL, susţinute de către cei doi candidaţi la şefia partidului, Ludovic Orban şi Cristian Buşoi. Duminică, la Consiliul Naţional, pentru funcţii în cadrul structurii centrale de conducere candidează şi botoşăneni.

Botoşăneni în lupta pentru o funcţie de conducere în PNL

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Liberalii îşi vor alege sâmbătă noul preşedinte al partidului, urmând ca duminică să fie aleşi cei 36 de membri ai Biroului Executiv al partidului, scrie Hotnews.ro, care prezintă şi lista completă a candidaţilor.

Pentru cele patru funcţii de prim-vicepreşedinţi - fiecare reprezintând un domeniu de activitate- candidează Ilie Bolojan contra lui Viorel Cataramă, Raluca Turcan împotriva lui Alin Tişe şi a lui Adrian Iuraşcu, Iulian Dumitrescu versus Nicolae Robu iar Mircea Hava îl contracandidează pe Mugur Cozmanciuc.

Pe lângă cei patru prim-vicepreşedinţi vor fi ales 16 vicepreşedinţi şi 16 membri. Printre aceştia se numără preşedintele PNL Botoşani, Costel Şoptică, şi fostul parlamentar Verginel Gireadă. De asemenea, Gheorghe Sorescu a intrat în cursa pentru un loc în Comisia de Onoare şi Arbitraj.

În cadrul şedinţei Biroului Permanent Judeţean de săptămâna trecută, liberalii botoşăneni au decis ca la alegerile de sâmbătă să susţină moţiunea prezentată de Ludovic Orban, prezentată la Botoşani la sfârşitul lunii mai.

Despre moţiunea lui Orban, Ştiri.Botoşani.Ro a scris aici:

Botoşanii devin interesanţi pentru candidaţii la şefia PNL. Ludovic Orban- în campanie internă FOTO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
78

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
30

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
205

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...