Botoșăneanul care a demisionat din funcția de președinte PNL Marea Britanie!

Născut în Botoșani, este marketing manager la o Universitate de top din Marea Britanie și s-a implicat atât în viața socială, cât și în cea politică a românilor din Londra.

Botoșăneanul care a demisionat din funcția de președinte PNL Marea Britanie!

Alexandru Marius Ostafe

Alexandru Marius Ostafe și-a dat demisia din funcția de președinte PNL Marea Britanie, dar și din partid, la mai puțin de un an de la alegerea sa. Președintele PNL Londra susține, la rândul lui, că își va da demisia.

Potrivit ziarulromanesc.net, fostul lider al liberalilor din UK a spus că a hotărât să renunțe la conducerea acestei organizații din cauza mai multor probleme, legate mai ales  de conducerea partidului de la București.

„Am decis să îmi dau demisia din toate funcțiile și din partid, din cauză că nu se ține cont de doctrina liberală, nu se ține cont de statut”, a declarat Alexandru Marius Ostafe pentru Ziarul Românesc. El a mai spus că doi dintre colegii lui din Marea Britanie și-au depus, de asemenea, demisia, și că vor urma mai mulți această cale.

Și alți liberali au reclamat situația, unul dintre ei, Crina Dobre, a scris despre cumetriile din interiorul organizațiilor. „Astăzi a demisionat Alex din PNL. Prietenul meu. Vicepreşedinte PNL Diaspora, preşedinte PNL Anglia. Am devenit prieteni după ce am renuntat eu la funcția politică din cauza cumetriilor şi-a managementului interesat, slab”, a scris Crina Dobre pe pagina ei de Facebook. „Nu veți putea face politică numai cu cărătorii de genți. E imposibil, sunt necesare mințile ascuțite. Chiar dacă-s greu de controlat şi de stăpânit”, le-a transmis ea celor de la București.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...