ALEGERI în PNL: Delegaţii votează pentru preşedintele organizaţiei!

După discursurile celor doi candidaţi la conducerea PNL Botoşani, delegaţii veniţi din tot judeţul depun buletinele de vot în cele două urne amplasate la intrarea în cinematograf.

ALEGERI în PNL: Delegaţii votează pentru preşedintele organizaţiei!

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

În calitate de preşedinte al celei mai mari organizaţii locale din cadrul PNL Botoşani, Viorel Iliuţă, liderul PNL Municipal, prezidează şedinţa de alegeri. Liderul liberal a explicat procedura de vot.

Astfel, după ce cei doi candidaţi la conducerea organizaţiei şi-au prezentat programul, delegaţii au ieşit la vot. Urmează trei runde de vot: una pentru alegerea preşedintelui, apoi vot pentru alegerea celor doi prim-vicepreşedinţi şi a opt vicepreşedinţi şi a treia rundă: pentru 15 membri, trezorierul şi comisia de revizie şi control precum şi comisia de arbitraj.

În foaierul Cinema Unirea, delegaţii depun voturile în cele urne, buletinele urmând să fie numărate de o comisie desemnată în acest sens. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Moartea unei mame, "salvarea" unui copilaş ajuns în sistemul de protecţie

Miercuri, 4 Octombrie 2017
1792

Pe 10 septembrie, o femeie din Agafton, comuna Curteşti, făcea o descoperire şocantă: vecina ei, de 36 de ani, murise în casă, în timp ce fetiţa ei, de 3 ani, se juca prin curtea ei....

Medicii botoşăneni şi-au ales reprezentanţii în Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor

Marţi, 3 Octombrie 2017
1872

La zece zile de la primul tur al alegerilor pentru componenţa Comisiei de Disciplină, duminică şi luni medicii din judeţ au fost aşteptaţi la Botoşani, la sediul Colegiului Medicilor, pentru a...

Medici greu de angajat la Ambulanţă şi SMURD. Raed Arafat, la Botoşani: "De doi ani încercăm să modificăm o hotărâre de guvern"

Luni, 2 Octombrie 2017
1145

În condiţiile în care la Iaşi este o "pepinieră" de viitori medici de urgenţă, Raed Arafat a cerut conducerii Consiliului Judeţean să ajusteze în aşa manieră organigrama Spitalului Judeţe...