Trimis în judecată pentru moartea unui consătean pe care îl lovise

O lună şi jumătate a luptat pentru viaţa lui un tânăr din Flămânzi. A murit, însă, iar acum agresorul său a fost trimis în judecată.

Trimis în judecată pentru moartea unui consătean pe care îl lovise

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

S-a întâmplat în zi sfântă, în seara primei zile de Paşte a anului trecut. Mai mulţi tineri din Flămânzi se adunaseră într-un bar din oraş şi sărbătoreau Paştele.

La un moment dat, din cauza excesului de băuturi alcoolice, între tineri a izbucnit un conflict. Lovit cu pumnii, un tânăr de 27 de ani, Ionuţ B., s-a prăbuşit pe ciment, lovindu-se puternic la cap. Un echipaj de ambulanţă l-a adus la Unitatea de Primire a Urgenţelor iar în scurt timp a fost transferat la Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgenţă "Dr. N. Oblu" din Iaşi. Până pe 12 iunie, tânărul a luptat să supravieţuiască, cu ajutorul medicilor neurochirurgi, însă a murit.

În aceste condiţii, agresorul, Cristi P., a fost trimis în judecată pentru lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte, urmând să dea socoteală în faţa judecătorilor. Asta în condiţiile în care, chiar după încăierarea din bar, el să fi fost amendat cu o mie de lei pentru tulburarea liniştii publice şi cercetat pentru acuzaţia de loviri sau alte violenţe. Familia tânărului ucis s-a constituit parte civilă în dosar.

 

Spune-ne opinia ta