Act de o cruzime teribilă, pedepsit cu puşcărie!

Degeaba a încercat să scape cu o pedeapsă mai mică invocând o altă infracţiune! Un botoşănean a fost condamnat la trei ani şi patru luni de puşcărie, în primă instanţă, după ce a pus în pericol viaţa unui consătean pe care l-a bătut crunt.

Act de o cruzime teribilă, pedepsit cu puşcărie!

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Tentativă de omor: asta s-a reţinut în sarcina unui bărbat din Băluşeni, pe care judecătorii l-au condamnat joi la trei ani şi patru luni de închisoare, la care se adaugă încă doi ani de restricţii civile, după ce apărătorul său a încercat să schimbe încadrarea juridică a faptei în vătămare corporală, pentru a obţine o pedeapsă mai redusă.

Mai mult, instanţa i-a impus lui Ioan S. să achite Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati peste 6.400 de lei reprezentând contravaloarea serviciilor medicale prestate victimei.

Medicii au avut de mult de lucru cu victima lui Ioan S., bărbatul ajungând în spital cu o mulţime de traumatisme, cu ruptură de ficat şi sângerări abundente, concluziile medico- legale indicând că viaţa lui Mihai D. a fost pusă în pericol, în condiţiile în care agresorul a sărit cu picioarele pe el şi l-a lovit în zona abdomenului şi a pieptului.

Interesant este că victima, deşi se constituise parte civilă cu suma de 15.000 lei daune materiale şi morale, a renunţat la pretenţii în timpul procesului. Decizia instanţei nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

Ioan S. a fost trimis în judecată la sfârşitul lunii ianuarie, iar despre acest subiect, Ştiri.Botoşani.Ro a scris aici:

Agresor trimis în faţa judecătorilor pentru tentativă de omor!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
11

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
229

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
156

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...