Agresor trimis în faţa judecătorilor pentru tentativă de omor!
BOTOSANI

Agresorul unui paznic pe un fond de vânătoare a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, după ce în vara anului trecut a băgat-o în spital pe victimă.

Agresor trimis în faţa judecătorilor pentru tentativă de omor!

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Sandu Ioan, în vârstă de 38 de ani, din Băluşeni, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de "tentativă de omor".

Potrivit anchetatorilor, în seara de 28 august a anului trecut, aflându-se pe un drum public din satul Băluşenii Noi, inculpatul l-a lovit pe Mihai D. cu picioarele în zona abdomenului şi a sărit de câteva ori pe pieptul acesteia, cauzându-i un traumatism hepatic segment VII, grad III (sângerare masivă), hemoperitoneu în cantitate medie (1 litru), şoc hipovolemic, contuzie colon ascendent, hematom mezocolon ascendent, fracturi costale hemitorace drept C9-10 arc posterior, leziuni pentru vindecarea cărora persoana vătămată a necesitat 30-35 zile îngrijiri medicale şi care i-au pus în primejdie viaţa.

Bărbatul a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor, unde a fost urcat imediat în sala de operaţie unde medicii au luptat să-i salveze viaţă.

Procurorii susţin însă că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
4

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...

Probleme penale pentru o tânără șoferiță din Suceava după ce a achiziționat mașina de la un botoșănean!

astăzi, 08:04
112

Polițiștii care efectuau activități de control trafic rutier pe raza satului Voievodeasa, comuna Sucevița, județul Suceava, au oprit pentru control un autoturism Renault Megane Scenic.La vol...

Olimpicii fotbaliști din Botoșani, pe podium la faza zonală a competiției! (Foto)

astăzi, 07:34
154

Echipele reprezentative ale județului Botoșani, care s-au calificat la această fază a competiției, s-au întors acasă cu rezultate remarcabile.”Atât băieții, cât și...