Tineri condamnaţi după ce au jefuit o sală de jocuri de noroc

Judecătorii Curţii de Apel Suceava s-au pronunţat definitiv, miercuri, într-un dosar ce privea spargerea unei săli de jocuri de noroc la care au luat parte trei tineri.

Tineri condamnaţi după ce au jefuit o sală de jocuri de noroc

Magistraţii suceveni au decis rejudecarea cazului în ceea ce în priveşte pe unul dintre inculpaţi, Cătălin I. Acesta fusese condamnat iniţial la cinci ani de închisoare cu executare

În ceea ce îi priveşte pe ceilalţi doi participanţi. Ioan Alexandru S şi Paul G, s-au menţinut pedepsele, însă se va rejudeca latura civilă.

Primul a rămas cu o condamnare de trei ani şi jumătate, însă mai avea o condamnare din trecut şi pedeapsa contopită a ajuns la cinci ani şi şase luni. Paul G a primit doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare.

Cei trei au dat spargerea în primăvara anului 2016 la o sală de jocuri de pe strada Primăverii, reuşind să fugă cu 15000 de lei.

Unul dintre inculpaţi a intrat în sala de jocuri cu o mască chirurgicală pe faţă şi a ameninţat casiera cu un cuţit. Ceilalţi doi au monitorizat tot jaful şi apoi au fugit toţi trei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Marian Rotariu

A rămas fără țigări, a primit în schimb un dosar penal pentru contrabandă!

Vineri, 25 Mai 2018
474

În cursul zilei de joi, poliţiştii oraşului Ştefăneşti, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza de competenţă, au identificat o femeie de 50 de ani, din comuna Santa Mare, c...