Frați din Botoșani băgați în arest după ce afacerile le-au fost date peste cap de DIICOT!

Au avut treabă judecătorii de la Curtea de Apel Suceava vineri, un stoc întreg de dosare luând drumul instanţei superioare celor botoşănene, ocupate în ultimele zile cu potolirea unor "rebeli".

Frați din Botoșani băgați în arest după ce afacerile le-au fost date peste cap de DIICOT!

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

De departe, cel mai mare interes l-a stârnit soarta celor doi fraţi care şi-au făcut o adevărată afacere de familie din distribuţia şi comercializarea de substanţe psihoactive. După ce au răscolit patru locuinţe, procurorii DIICOT şi lucrătorii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate au "invitat" la audieri 36 de tineri şi tinere, printre care se aflau şi cei 15 suspecţi implicaţi în operaţiunile de procurare, distribuţie şi comercializare de "etnobotanice".

În urma audierilor, doi fraţi, Florin- Lucian şi Marius- Cristian T. au ajuns în arest preventiv, în timp ce un al treilea frate- sub control judiciar. Cum era de aşteptat, cei doi arestaţi au contestat decizia judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Botoşani. Degeaba, pentru că nici judecătorii de la Curtea de Apel Suceava nu au fost convinşi că merită să-şi petreacă Paştele acasă.

Tot după gratii, însă, se va găsi de Paşti şi unul dintre suspecţii în cazul crimei de la Răuseni. Adolescentul de 17 ani, singurul care a ajuns în arest preventiv, dat fiind că celălalt suspect are doar 15 ani, va rămâne în arest preventiv, contestaţia sa fiind de asemenea respinsă de Curtea de Apel Suceava.

Despre aceste subiecte, Ştiri.Botoşani.Ro a scris aici:

DIICOT-ul a mai potolit un grup de "etnobotanişti"!

Arest preventiv pentru unul dintre suspecţii în cazul crimei de la Răuseni!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
199

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
315

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
118

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...