Condamnat pentru tentativă de omor, un botoşănean contestă decizia instanţei la Curtea de Apel Suceava

Nu s-a împăcat cu ideea că gestul său îl va trimite în spatele gratiilor, astfel că a contestat condamnarea dispusă de Tribunalul Botoşani pentru tentativă de omor. Pentru a se apăra, însă, ar trebui să se prezinte în faţa instanţei, lucru pe care nu l-a făcut până acum.

Condamnat pentru tentativă de omor, un botoşănean contestă decizia instanţei la Curtea de Apel Suceava

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Un botoşănean de 29 de ani din comuna Corni a contestat la Curtea de Apel Suceava o condamnare de cinci ani de închisoare cu executare, pentru tentativă de omor, după ce a înjunghiat în gât un taximetrist.

Judecătorii Tribunalului Botoşani i-au dat această pedeapsă, la care se adaugă două luni de închisoare dintr-o condamnare anterioară precum şi daune morale de 5.000 de lei.

Incidentul care l-a trimis pe Eugen D. după gratii a avut loc în decembrie 2010, când agresorul a apelat la un taximetrist să-l transporte la Vlădeni, însă de acolo tânărul a vrut să meargă la Corni, prin Brehuieşti. La un moment dat, agresorul a coborât din maşină spunând că aşteaptă pe cineva, iar după câteva minute a reintrat în maşină, s-a aşezat pe bancheta din spate, a scos un cuţit lung de aproape 30 de centimetri şi l-a atacat pe taximetrist, după care a fugit. Rănit la gât şi la mâini, taximetristul a sunat la 112 şi a fost transportat la spital.

Cum agresorul a dispărut după comiterea faptei, cercetările s-au prelungit până în primăvara anului trecut. Interesant a fost că tânărul nu s-a prezentat la niciun termen al procesului, pe numele lui fiind emis şi un mandat de aducere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acuzație de tentativă de omor: Un bărbat violent din Botoșani va da socoteală în fața legii!

Friday, 20 September 2024

Conform cercetărilor polițiștilor, în ziua anterioară, în timp ce se afla într-un imobil de locuințe din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict, acesta ar fi lovit victim...

Evenimentele culturale și religioase de la Botoșani, desfășurate sub supravegherea jandarmilor!

Friday, 20 September 2024

Vineri, 19 jandarmi botoșăneni vor acorda sprijin Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cadrul misiunii de asigurare a ordinii și liniștii publice la meciul de fotbal dintre echipele F.C. B...

S-a urcat băut la volan: Polițiștii l-au oprit pe o stradă din Botoșani!

Friday, 20 September 2024

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a refuzat recolatrea de p...