DIICOT-ul a mai potolit un grup de "etnobotanişti"!

Cei doi suspecţi de trafic de substanţe etnobotanice, reţinuţi marţi seară de către procurorul DIICOT în urma descinderilor în grupul celor care distribuiau astfel de substanţe în municipiul Botoşani şi în comuna Cristeşti au fost prezentaţi miercuri după-amiază instanţei.

DIICOT-ul a mai potolit un grup de "etnobotanişti"!

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Ambii au fost propuşi pentru arestare preventivă, propunerea DIICOT fiind însuşită de judecătorul delegat la drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Botoşani. În aceste condiţii, F.L.T. şi M.C.T. îşi vor petrece sărbătorile pascale în spatele gratiilor, dacă nu vor face contestaţie sau dacă decizia judecătorului va fi menţinută şi la instanţa superioară, în cazul contestaţiei.

Reamintim că marţi dimineaţă, procurorii DIICOT şi poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate, sprijiniţi de jandarmi şi de lucrătorii Serviciului de Acţiuni Speciale, au descins în patru locuinţe, în căutarea a 15 suspecţi implicaţi într-o reţea ce procura, ambala şi distribuia substanţe cu efect psihoactiv. 36 de martori şi suspecţi au fost aduşi la audieri la sediul DIICOT, acestea prelungindu-se până târziu în noapte.

Unul dintre cei doi suspecţi, F.L.T., este judecat într-un alt caz, alături de alţi prieteni, pentru furtul mai multor plasme din interiorul tribunei oficiale a Stadionului Municipal şi distrugere, faptă ce a avut loc în urmă cu aproape un an.

Despre acest subiect, Ştiri.Botoşani.Ro a scris aici:

Furt premeditat dintr-un centru al fair-play-ului! Trei plasme s-au "evaporat" din Municipalul botoşănean - FOTO

Împăcare refuzată, cale deschisă spre judecată! Hoţii de la Stadion ajung în instanţă

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1250

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
339

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
323

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...