VIDEO - La câteva zile după ce a accidentat un pieton în Botoșani - Urmărit de Poliţia Rutieră zeci de kilometri, dintr-un judeţ în altul: "N-am auzit sirenele"

VIDEO - La câteva zile după ce a accidentat un pieton în Botoșani - Urmărit de Poliţia Rutieră zeci de kilometri, dintr-un judeţ în altul: "N-am auzit sirenele"

   FOTO: dejeanul.ro

Un bărbat în vârstă de 41 a fost urmărit de Poliţia Rutieră zeci de kilometri, fiind prins în judeţul învecinat. Poliţiştii i-au făcut semn să oprească, după ce l-au surprins efecutând o depăşire neregulamentară. Întrebat de ce nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi a mers cu ei pe urme zeci de kilometri, bărbatul a spus senin că nu a auzit semnalele acustice.

Clujeanul de 41 de ani a fost surprins de către poliţiştii de la Ordine Publică din Beclean, chiar când efectua o depăşire neregulamentară, la intrarea în oraş. Aceştia i-au făcut bărbatului semn să oprească, însă acesta a refuzat şi şi-a continuat drumul către Dej.   

Alertaţi de colegii din Bistriţa-Năsăud, poliţiştii dejeni au organizat un filtru, însă, potrivit dejeanul.ro, bărbatul a reuşit să scape şi de acest filtru, încercând să se ascundă de oamenii legii pe străduţele din Dej.   

Acolo, bărbatul şi-a părăsit maşina de teren pe care o conducea şi a încercat să fugă pe jos, fiind prins în cele din urmă de către poliţişti. În total, 4 echipaje de poliţie au fost pe urmele bărbatului, care a şi fost încătuşat. Întrebat de ce nu a oprit la semnalele poliţiştilor, bărbatul a răspuns senin: „Nu am auzit sirenele”.   

Convinşi că bărbatul are ceva de ascuns, oamenii legii i-au luat la puricat şi actele. Bărbatul avea suspendat permisul de conducere după ce a accidentat un pieton în Botoşani în urmă cu câteva zile, însă avea asupra sa dovada înlocuitoare, care îi dădea dreptul să conducă.   

 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Voluntari - FC Botoşani 2-1 în 16-imile Cupei României

astăzi, 18:02
181

FC Voluntari este prima echipă care s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins formaţia FC Botoşani, scor 2-1. Golurile au fost însc...

IMPORTANT: Deții un câine periculos ori agresiv? Iată ce obligații ai!

astăzi, 17:54
163

Poliția Română desfășoară constant activități preventive și controale pentru a reduce riscurile producerii unor evenimente negative în care sunt implicați câini agresivi sau...

România, cel mai mare producător de nuci din Europa

astăzi, 17:25
205

România a devenit cel mai mare producător de nuci al Europei, după doi ani cu randamente record, iar producțiile sunt în creștere ca urmare a majorării suprafețelor. Numai cu soiuri ...