VIDEO - La câteva zile după ce a accidentat un pieton în Botoșani - Urmărit de Poliţia Rutieră zeci de kilometri, dintr-un judeţ în altul: "N-am auzit sirenele"

VIDEO - La câteva zile după ce a accidentat un pieton în Botoșani - Urmărit de Poliţia Rutieră zeci de kilometri, dintr-un judeţ în altul: "N-am auzit sirenele"

   FOTO: dejeanul.ro

Un bărbat în vârstă de 41 a fost urmărit de Poliţia Rutieră zeci de kilometri, fiind prins în judeţul învecinat. Poliţiştii i-au făcut semn să oprească, după ce l-au surprins efecutând o depăşire neregulamentară. Întrebat de ce nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi a mers cu ei pe urme zeci de kilometri, bărbatul a spus senin că nu a auzit semnalele acustice.

Clujeanul de 41 de ani a fost surprins de către poliţiştii de la Ordine Publică din Beclean, chiar când efectua o depăşire neregulamentară, la intrarea în oraş. Aceştia i-au făcut bărbatului semn să oprească, însă acesta a refuzat şi şi-a continuat drumul către Dej.   

Alertaţi de colegii din Bistriţa-Năsăud, poliţiştii dejeni au organizat un filtru, însă, potrivit dejeanul.ro, bărbatul a reuşit să scape şi de acest filtru, încercând să se ascundă de oamenii legii pe străduţele din Dej.   

Acolo, bărbatul şi-a părăsit maşina de teren pe care o conducea şi a încercat să fugă pe jos, fiind prins în cele din urmă de către poliţişti. În total, 4 echipaje de poliţie au fost pe urmele bărbatului, care a şi fost încătuşat. Întrebat de ce nu a oprit la semnalele poliţiştilor, bărbatul a răspuns senin: „Nu am auzit sirenele”.   

Convinşi că bărbatul are ceva de ascuns, oamenii legii i-au luat la puricat şi actele. Bărbatul avea suspendat permisul de conducere după ce a accidentat un pieton în Botoşani în urmă cu câteva zile, însă avea asupra sa dovada înlocuitoare, care îi dădea dreptul să conducă.   

 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

14 medalii obținute de sportivii de la Taekwondo Botoșani la prima competitie de Taekwondo WT din 2018! FOTO

Joi, 22 Martie 2018
280

Debut cu dreptul pentru sportivii legitimați la Clubul Sportiv Real Taekwondo Botoșani la prima competiție de taekwondo wt din anul competițional 2018.În perioada 17-18 martie 2018, &ici...

Elevii din Botoșani, încurajați să urmeze o carieră în cadrul Forțelor Aeriene Române!

Joi, 22 Martie 2018
292

Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare, vineri, 23 martie 2018, la Colegiul Național "A.T. Laurian" din Botoșani, în intervalul orar 12....

Porumbei cu idei de Ziua Francofoniei, la Botoșani! FOTO, VIDEO

Joi, 22 Martie 2018
129

Câteva sute de porumbei de hârtie au poposit ieri, la manifestarea de Ziua Francofoniei, oferită de Centrul Europe Direct Botoșani la Uvertura Mall, în compania a două școli gimn...