VIDEO - Isprava unei șoferițe din România: A distrus 11 mașini! "E apocaliptic!"

VIDEO - Isprava unei șoferițe din România: A distrus 11 mașini! "E apocaliptic!"

Performanță greu de egalat! O șoferiță a distrus 11 mașini. Potrivit martorilor, femeia a pierdut controlul asupra volanului, a pus la pământ un stâlp de electricitate, apoi s-a rostogolit peste automobilele parcate.

Totul s-a petrecut la Constanța. Protagonistă a fost o femeie de 37 de ani, care era în autoturism cu soţul ei. La un moment dat, a pierdut controlul asupra volanului şi a generat haos. Iniţial, a pus la pământ un stâlp de electricitate, apoi s-a rostogolit cu automobilul peste 11 vehicule parcate la câţiva metri de şosea, informează Stirile Pro Tv.

Martor: “Vecinii sunt şocaţi că s-a dărâmat stâlpul ăla. Nu mai eşti în siguranţă nici în parcare. E la 20 de metri totuşi de bulevard aici”.

Oamenii sunt convinşi că femeia a apăsat prea tare pedala de acceleraţie.

Martor: “Am permis de 20 şi ceva de ani, dar eu aşa ceva n-am mai văzut niciodată. Să rupi un stâlp şi să împrăștii ca pe nişte popice 10 maşini, înseamnă că este o forță mare dată de o viteză foarte, foarte mare”.

Sunt și martori care au altă variantă.

Martor: “Am auzit un zgomot foarte puternic, ca o bubuitură, şi am văzut maşina aşa. Și un domn care încerca să scoată pe cineva din maşină. Dar nu ştiu dacă a condus o femeie, pentru că el a scos-o pe partea asta.”

Femeia şi soţul ei au fost transportaţi la spital, dar nu sunt în stare gravă, spun medicii.

Poliţiştii au testat-o pe şoferiţă cu etilotestul şi nu consumase alcool.

Dar, cel mai probabil, ea va fi bună de plată, pentru că va fi nevoită să acopere pagubele produse.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...