VIDEO - 11.000 de pachete de țigări descoperite la Coțușca, într-un Volkswagen ascuns în cocenii de porumb!

A fost luată măsura indisponibilizarii autoturismului folosit la activitatea infracţională, precum şi a  ţigaretelor descoperite, cu o valoare estimată de peste 125.000 lei. 

VIDEO - 11.000 de pachete de țigări descoperite la Coțușca, într-un Volkswagen ascuns în cocenii de porumb!
În data de 23 mai, pentru verificarea unor informații deținute, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Rădăuţi Prut au organizat și desfășurat o acțiune specifică în zona de responsablitate. 
 
Astfel, în cadrul acțiunii desfășurate pe raza localității de frontieră Coţuşca, județul Botoşani, a fost descoprit, ascuns sub nişte coceni de porumb, un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în România, în care se aflau mai multe colete cu ţigări. 

La cercetarea la fața locului, pe banchetele din spate ale autoturismului au fost găsite şapte colete învelite în folie de culoare neagră, prevăzute cu chingi pentru transport. 
 
În cele şapte colete s-a descoperit cantitatea totală de 220.000 ţigarete (11.000 pachete), marca Ritm, de provenienţă R. Moldova. Conform prevederilor legale, a fost luată măsura indisponibilizarii autoturismului folosit la activitatea infracţională precum şi a  ţigaretelor descoperite, cu o valoare estimată de peste 125.000 lei. 
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
16

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
201

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
31

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...